Haberler

    Ali Dürüst'ten 'Gelenek Bozulmadı' Açıklaması

    Ali Dürüst, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, Duygun Yarsuvat'ın derbi maç sonrası yaptığı yoruma da açıklık getirdi.

    Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Süper Lig'in kaynak yönetiminin Kulüpler Birliği tarafından yapılması kararının alındığı toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

    Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda Kulüpler Birliği'nin projesi üzerine 2-3 sene önce çalıştıklarını anlatan Dürüst, "Pazarladığımız mal hepimizin malı. Bu, aynı zamanda bu değerin yükselmesini sağlayacaktır. Bir süreç var bundan sonra, takip edeceğiz. Marka, fiyatlar yükselecektir. Kulüpler Birliği olarak, kendi değerimizi pazarladığımız vakit, dışarıda da bu marka değer bulacaktır. Ben de bunun daha yükseleceğine inanıyorum." dedi.

    'GELENEK BOZULMADI' AÇIKLAMASI HAKKINDA

    Başkan Duygun Yarsuvat'ın Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi sonrasında yaptığı "Gelenek bozulmadı" yorumuna da açıklık getiren Dürüst, "Başkanın resmi açıklaması olmadı, basına verilen bir açıklama değildi. Bir toplum içinde bunu tekrar edenin, lafını tekrar etti başkan. Bir açıklama değildi, onu öyle düzeltmek lazım." diye konuştu.

    Dürüst ayrıca derbi maçta aldıkları yenilgi sonrasında Başakşehir maçının daha da önem kazandığını belirtirken, üst üste oynayacakları üç maçı da kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Duygun Yarsuvat Galatasaray Ali Dürüst Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title