Haberler

Ali Çetinbaş: Yaşlılar Toplumun En Kıymetli Hazineleridir

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yaşlıların, toplumun en kıymetli hazineleri olduğunu ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yaşlıların, toplumun en kıymetli hazineleri olduğunu ifade etti.

Yaşılar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çetinbaş, tecrübeli insanların bilgi birikimlerinden mutlaka yararlanılması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Ali Çetinbaş, "Verdikleri bin bir emekle, toplumumuzun bugünlere ulaşmasında önemli rol oynayan yaşlılarımız, geçmiş ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri geleceğimize de ışık tutmaktadır.Ne mutlu bize ki, yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, tam aksine onlara ihtimamla ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. Yaşlılarımıza bugün gösterdiğimiz sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltıp, hangi yaşta olursak olalım, hepimizin yaşama güvenle bakmasını sağlayacaktır. Toplumumuzun 'Bereket Unsurları' olarak gördüğümüz yaşlılarımızı sadece bir günde değil; her zaman hatırlamalı, daima saygı ve hürmetle yaklaşmalıyız.Tüm kıymetli büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title