Haberler

Ali Çetinbaş: Kurucu Genel Başkanımıza Gönülden Bağlıyız

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Teşkilatları'nın kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlı olduğunu dile getirdi.

Başkan Çetinbaş, "AK Parti gönlü Türkiye sevdalısı, geriye kalan her şeyden fedakarlık yapan insanların siyaset yaptığı bir parti.Günde 3-4 saat istirahat ederek, ailelerinden fedakarlık yaparak bu işler yapılıyor. Allah, buna göre bereketini veriyor. Allah, bizlere hata yaptırmasın. Her birimizin istikametini doğru eylesin. AK Parti Kütahya teşkilatları dün olduğu gibi, bugün de kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlıdır. Bu bağlılık teşkilatımızın her bir ferdinin kendi gönlünde ve kalbinde taşıdığı büyük sevgi ve sevdadan ileri gelir. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımızın ağzından ne çıkarsa, ne söylerse bizler için hemen yerine getirilmesi emir mertebesindedir" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title