Haberler

Ali Çetinbaş: 2023 İçin Belirlenen Hedeflere Adım Adım Başarı ile Yaklaşıyoruz

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Özellikle 14 yıldır yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirdiğimiz reformlarla 2023 için belirlenen hedeflere adım adım başarı ile yaklaşıyoruz" dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Özellikle 14 yıldır yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirdiğimiz reformlarla 2023 için belirlenen hedeflere adım adım başarı ile yaklaşıyoruz" dedi.

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 78. yıl dönümünde saygı ve rahmetle yad ettiklerini ifade eden Başkan çetinbaş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygın bir lider ve komutan olarak aziz vatanımızın savunulmasında, milletimizin bağımsızlığa kavuşma mücadelesinde önderlik yapmış, Cumhuriyetimizi, bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa ederek, Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştır. Atatürk her zaman Türkiye'nin bağımsızlığı ideali ile hareket ederek en önemli unsurun, Milli İradenin, Millet Egemenliğinin her şart altında korunması ve savunması olduğunu vurgulamıştır. Milli irade ve demokratik işleyiş geçmişte zaman zaman bir takım iç ve dış mihraklar tarafından kesintilere uğratılmış, illegal müdahalelere maruz kalmıştır. Bunu en son örneğini 15 Temmuz 2016 tarihinde hain fetö darbe girişiminde yaşatılmıştır. Atalarından aldığı güç ve inançla bu Aziz Millet büyük bir dirayet ve azim göstererek gerçekleştirdiği direnişle bir kez daha tarih yazmış hainlere, şer odaklarına en ağır karşılığı vermiştir. Hakimiyetin kayıtsız şartsız kendisi olduğunu bir kez daha dünyaya ilan eden yüce Milletimiz, Cumhurbaşkanımızla, hükümetimizle bütünleşerek Gazi Mustafa Kemal'in hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine kararlı ve emin adımlarla ilerleme yolunda hiçbir engeli tanımadığını bütün cihana göstermiştir. Özellikle 14 yıldır yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirdiğimiz reformlarla 2023 için belirlenen hedeflere adım adım başarı ile yaklaşıyoruz. Bu büyük başarı da kuşkusuz milletimizin sabrının, gayretinin, alın terinin, birlik beraberlik azminin ve vatana bağlılığının payı büyüktür. Her zaman önemle belirttiğimiz gibi aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından güç alarak, milletimizin çizdiği ve gösterdiği bu yolda kararlı adımlarla yürüyerek Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılında hakettiğimiz hedefin üstüne çıkmayı inşallah büyük bir gururla gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title