Haberler

Zaman Yazarı Ali Bulaç: Erkekler Dört Eşe Kadar Alabilir

Güncelleme:

Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç, erkeklerin dört eşe kadar alabileceğini savunan Bulaç, kadınların fıtratında ise tek eşlilik olduğunu söyledi.

"ERKEKLER DÖRT EŞLİ OLABİLİR"

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç, erkeklerin dört eşli olabileceği sözlerini sarfetti. Bu sözlere karşılık olarak program sunucusu Enver Aysever "Kadın niye alamıyor" diye sordu. Bulaç bu soruya, "Kadının doğası tek eşliliktir onun fıtratında var. Tanrı öyle yaratmış." diye yanıt verdi.

Bulaç'ın bu sözleri sosyal medyada oldukça büyük bir tepki topladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali Bulaç Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Turan Gücü:

Atatürk''ü tekrar rahmetle anıyorum. Ey büyük komutan ve düşünür Nur içinde yat mekanın cennet olsun inş, senin yolunda memleketimizi ve milletimizi şaha kaldırırız

21
9
yanıtYanıtla
halkentlim@m.m:

Acaba kendi kiziniz 3 kumanin ustune gitse tepkiniz ne olurdu

22
1
yanıtYanıtla
aydan kısam@m.m:

Şerefsiz hangi devirde yaşıyon sanki islamı dört dörtlük yaşıyonda sıra bina geldi

yanıt0
yanıt0
suna:

Kafaları Belden aşağı çalışanlar.Aklı hep kuşunda olanlar sürüsü.

15
6
yanıtYanıtla
gerçek:

Ali bula ç kendi fikrini söylemiyor, . ?2? Eğer, (velisi olduğunuz) yetim kızlar (ile evlenip onlar) hakkında adaletsizlik etmekten korkarsanız, (onları değil), size helâl olan (başka) kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikahlayın. Eğer (o kadınlar arasında da) adaletli davranmayacağınızdan korkarsanız o taktirde bir tane alın veya sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için daha uygundur.NİSA SÜRESİ 3. AYET.. SOSYAL MEYDA ALLAH IN KELAMINDAN UZAKLAŞMIŞSA ŞEYTANİ TEPKİLER VERMESİ NORMAL...

14
7
yanıtYanıtla
mehmet kaş GAZİANTEP:

kuranda var ayette şöyle geçer birer ikişer üçer dörder evleniniz der yani dörde kadar müsade var

3
17
yanıtYanıtla
ibrahimethem:

kendi niye almıyormuş

13
2
yanıtYanıtla
Mustafa Durmaz:

sanıyorum bu 4 eş kuralını koyan da bir erkek, kadınların fıtratında tek eşlilik olduğuna erkekler sadece kendi kendini kandırmak için uydurmuş hatta daha emin olabimek için bekaret kuralınıda getirmiş somut olarak afrika da bir anaerkil toplum var ve orada kadın birden çok erkek seçebiliyor ve 3 bin yıllık kabile tarihlerinde hiç birbirini öldürmeye giden kavga savaş nedir görmemişler

8
5
yanıtYanıtla
ayla atalay:

bu düşüncede olanlara oy veren kadınları afganistan da bir ay yaşatalım ondan sonra düşüncelerini soralım

12
1
yanıtYanıtla
nurullah:

Ucube yaratık Taliban zihniyetli örümcek kafalı Haysiyetsiz adam Müslümanların yüzkarası senin Gibileri Müslümanları Bibirilerine düşürüyorlar Başka gündem bulamadınızmı.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title