Haberler

Ali Bulaç: Cemaatin Oy Oranı Yüzde 7

Güncelleme:

Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç, cemaatin oy oranının yüzde 7 olduğunu iddia etti. Bulaç, yüzde 2'lik bölümün AK Parti'ye oy verdiğini söylerken yüzde 5'lik bölümünün ise CHP-MHP ve BDP'ye oy verdiğini iddia etti.
 
"CEMAATİN OY ORANI YÜZDE 7"

Ali Bulaç, CNN Türk'te Rıdvan Akar'ın sorularını cevapladı. Cemaat ve hükümet tartışmalarına değerlendiren Bulaç, 30 Mart seçimleriyle ilgili de ilginç bir iddiada bulundu. Bulaç, cemaatin Türkiye'deki oy oranının yüzde 7 olduğunu iddia etti.
 
CEMAAT HANGİ PARTİYE OY VERDİ?

Türkiye'de bir cemaat için bu oy oranının önemli bir rakam olduğunu söyleyen Bulaç, cemaatin 30 Mart seçimlerinde çok farklı partilere oy verdiğini iddia etti. Bulaç şöyle konuştu: "Ben kendi elde ettiğim verilere göre Hizmet Hareketi'nin Türkiye'de net yüzde 7 bir oy oranına sahip olduğunu düşünüyorum. Ve bu, bu seçimde konsole de edildi. Bunun yüzde 5'i CHP, MHP, MSP ve  BDP'ye gitti. Yüzde 2'si veya 3'ü AK Parti'ye gitti. Yani Cemaat'e mensup olmasına rağmen yine de o şahıslar AK Parti'ye oy vermeye devam ettiler. Benim hesabıma göre oy oranı yüzde 7 civarındaki bu Türkiye'de cemaat için büyük bir oran."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali Bulaç Ak Parti Cemaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (28)

ajani fetosaog1907@web.de:

daha cemata uyan varmi

27
17
yanıtYanıtla
İSMAİLbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.com:

CEMAAT ELİF GİBİ DİMDİK AYAKTA. CEMAAT SİYASİ BİR PARTİ DEĞİL KAYBETMEDİ. KAYBEDEN TOPLUM NEYİ KAYBETTİĞİ ORTADA MALINI MÜLKÜNÜ ÇALANA SESİNİ ÇIKARMAYAN BİR TOPLUM AHLAKİ ÖZELLİİNİ YİTİRMİŞ. CEMAAT YİTİRMEDİĞİNİ İSPAT ETTİ. VE BU CEMAATE BİR LÜTUF OLARAK GERİ DÖNECEKTİR İNŞALLAH . ACELE EDİYORSUNUZ İMTİHAN DAHA DEVAM EDİYOR. GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMİŞTİ H.E GÜN DOĞMADAN MEŞİMMEİ ŞEBDEN NELER DOĞAR BEKLEYİP GÖRECEĞİZ DİYE. SİZ ACELE EDİYORSUNUZ SABIR HELE AZ BEKLEYİN GÖRECEKSİNİZ HAİNİ DE ZALİMİDE MASUMİ DE.

yanıt0
yanıt0
İNSANsevdamumut@gmail.com:

İSMAİL BEY : Bİ KERE CEMAAT DEYİNCE FETULLAH GÜLEN DENET ZAT AKLA GELMEMESİ GEREKİR ONUNKİ ÖRGÜTTÜR ONUN DIŞINDAKİLER SİYASETE KARIŞMAYANLAR CEMAAT DENİR FETULLAH GÜLEN GİBİ ZATIN KENDİ ADAMLARINI KPSS PUANI OLMADAN YERLEŞTRİP POLİS SINAV KİTAPÇIKLARINI DAĞITAN DEĞİL ONLARA SÜRÜ DENİR... AYRICA GÜLEN ÖRGÜTÜN 7 GİBİ OYU YOKTUR TANIDIĞIM BİR ÇOK İNSAN VAR GÜLEN ORGÜTÜNDE AMA AKP YE OY VERYOR 2.Sİ ARTIK MİLLETİN DİNİ DUYGULARINI KULLANMAYA BIRAKIN MİLLET SİZİN GİBİ SAHTEKARLARIN YÜZÜNDEN DİNDE SOĞYOR

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

MENFAAT-Ü EKBER....MENFAAT-Ü EKBER....MENFAAT-Ü EKBER...GÜLEN HOLDİNG ÇALIŞANLARI.SİZİN HİMMET DİYE TAPTIĞINIZ BOYALI,RAKAMLI KAĞITLARI BİZ BAŞIMIZDA DEĞİL,CEBİMİZDE TAŞIYORUZ.YÜCE ALLAH DİYOR Kİ: EY İNSANLAR!EN ÇOK NEYİ DÜŞÜNÜYOR VE İSTİYORSAN SENİN RABBİN ODUR'...'DİNLER ARASI DİYALOG'DİYEN 'GAFİLİN SÜRÜSÜ'..KİTAB-I MUKADDESİ AÇINDA YERYÜZÜNDE KAÇ DİN VARMIŞ ÖĞRENİN.RABBİM BOŞUNA DEMEMİŞ:LEKÜM DİNİKÜM,VELİYEDİN.ALLAH HEPİNİZİ 'SAPKINLAR ZÜMRESİ' OLMAKTAN KORUSUN.

yanıt0
yanıt0
Hasan Toksoyhasantoksoy@hotmail.com:

Cemaatin oy oranı0/0 7 olsaydı çokatan parti kurarlardı.Oy oranı 0/0 2.7.Sayın Bulaç sana ait olmayan yerde ne diye hala duruyorsun.Kovmalarını mı bekliyorsun?Korkma ekmeksiz kalmazsın.O cemaat zaten Akparti'ye hiç oy vermedi.Sadece çok oyları varmış gibi davranıp koltuk ve makam kaptılar.Sonra da devleti işgale kalktılar.Hiç bir şey yapmadılarsa Almanya 'da müslüman parasıyla kilise tamir ettiler. Ben gözlerimle gördüm.Teşekkür yazısı bile var.katkısı olan abilere..... vs. diye epey uzun bir teşekkür.

31
11
yanıtYanıtla
KAYSERİLİrmkaraman38@hotmail.com:

HADİ ORDAN ..CEMAATIN YUZDE BİR OYU BILE YOKTUR..SADECE KADROLARDA AKP ILE EL ELE GUCU OLMUSTUR.ŞİMDİ ARTIK O DA BITTI.PAÇAVRA OLDULAR. YOK OLSUN CEMAAT TE HAİNLERDE.AMA TAYYIP İŞİ YAPAMIYOR ASIL BUNLARIN YARGILANMASI GEREKIR...HANI INLERINE GIRECEKTI..TAYYIP BOŞ KONUSUYOR ORTADA BIRSEY YOK.PALAVRA. ÇOK

26
13
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİlamek44@gmail.com:

KİM İYİ KAZIK ATARSA OYLARINIZI ONA VERİN LÜTFEN...

12
21
yanıtYanıtla
enesm-enes-b@hotmail.com:

yaw he he :D

13
6
yanıtYanıtla
????a@hotmailcom:

Cemaatin oy oranindan bahsediyorsunuz sayin bulac, benim gibi cemaate gönül verenler herhangi bir partiye destek vermek icin gönül vermedim milli manevi değerlerimizi yaymak insanları kazanmak için gönül verdim. Evlerde kalan arkadaşlar siyaset yaptiklari zaman evlerden atilirlardi. Şimdiki hale bakarmisin abi denen bazi insanlar siyaset yapıyorlar.

14
0
yanıtYanıtla
Mertagustinadny@gmail.com:

Hala ne yüzle çıkıyor bunlar

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title