Haberler

Ali Bulaç Çark Etti

Güncelleme:

ABD'ye 'Anavatan' demişti

Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç, Gülen'in kültür kanalı Mehtap TV'deki programında ilginç bir olaya imza attı. Pensilvanya'dan yayına katılan Ahmet Turan Alkan'ı selamlayarak söz veren Ali Bulaç, "Hocam son sözü sana bırakıyoruz Ana vatandasın" diye konuşmuş ve programın Gülenci konuklarının bile tepkisine neden olmuştu. Bulaç bugünkü yazısında çarketti.

Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç, Gülen'in kültür kanalı Mehtap TV'deki programda Pensilvanya'dan yayına katılan Ahmet Turan Alkan'ı selamlayarak söz veren Ali Bulaç, "Hocam son sözü sana bırakıyoruz Ana vatandasın" diye konuş ve programın konuklarının bile tepkisine neden olmuştu. Bulaç bugünkü yazısında çarketti...

ALİ BULAÇ NE SÖYLEMİŞTİ

Ali Bulaç : Hocam son sözü sana bırakıyoruz Ana vatandasın... Dünya oradan yönetiliyor. Böyle hikmetli güzel şeyler bekliyoruz.

Ahmet Turan Alkan: Ana vatanda mı...

Ünal Tanık : Yani o hakikaten çok farklı...

Ali Bulaç : Ana vatan orası tabii, bütün dünyanın ana vatanı.

Ünal Tanık: Dünyanın ana vatanı diyor

Ahmet Turan Alkan: Ali bey bizim ana vatanımız Türkiye elhamdülillah

Ali Bulaç : Eyvallah

BULAÇ: "SÖMÜRGECİLİĞİN ANAVATANI DEMEK İSTEDİM

Ali Bulaç bugünkü yazısında cemaatçi yazarların bile tepkisine neden olan o sözlerinden çarketti. "Ben aslında sömürgeciliğin anavatanı" demek istedim diyen Ali Bulaç espirisinin çarpıtıldığını iddia etti. Okurlarından ve izleyicilerinden özür dilemek yerine kendisini eleştirenleri cahil ve iftiracı ilan eden Ali Bulaç, yıllardır kendisini takip eden insanları bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: Ensonhaber.com / Güncel

Ahmet Turan Alkan Ünal Tanık Ali Bulaç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title