Haberler

    Ali Bayram Atakule Cinayeti Lansmanı

    Ali Bayram tarafından kaleme alınan Atakule Cinayeti romanı tanıtımı Ankara'da yapılacaktır.

    Ali Bayram tarafından kaleme alınan Atakule Cinayeti romanı tanıtımı Ankara'da yapılacaktır. 1924 'ten günümüze Fikriye Hanımın ölümünü anlatan romanda gerçek bir cinayet dosyası ele alınarak kaleme alınması Edebiyat Dünyasına farklı bir bakış açısı getiriyor.

    Atakule Cinayeti Arka kapak yazısında:

    Bugüne kadar Atatürk ve Fikriye hakkında çok şeyler söylendi, yazıldı… Tarihin karanlık sayfalarında aydınlatılmayı bekleyen, bu ölümsüz aşkın bir cinayetle

    bitmesi hala büyük bir gizemdir. Ali Bayram, titizlikle araştırdığı bu konuyu, edebi bir roman yazarak okurlarıyla paylaşıyor. "Atakule Cinayeti" yakın tarihimize ilgi duyanların mutlak okuması gereken bir roman.Kitabı okurken, aşkın büyülü yüzünü görüyor, siyasi entrikanın ve kadınsı kıskançlığın girdabında geziniyorsunuz. Bu olayı araştırmak isteyen, Prof. Dr. Sema Güldoğdu Hanım'ın başına gelenler ve Beytepe Kampüsü'nde karanlık bir cinayete kurban gitmesi de işin arka planında bu olayın örtülmesini isteyen siyasiler, bürokratlar…

    Ayrıca bu eserin casusluk romanlarını aratmayacak bir aksiyon, gerilim ve merak içerdiğini de göreceksiniz.

    Ali Bayram, sıradışı bir konuyu, herkesin anlayacağı bir dille yazmış.

    Şimdi birlikte gerçek bir cinayet dosyasını aralamaya var mısınız?

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ali Bayram Atakule Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title