Haberler

'Ali Baba ve 7 Cüceler' Basınla Buluştu

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın, senaryosunu da kendisi yazdığı filmi, bugün ön gösterimde basınla buluştu. Ünlü şovmen, gösterim sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmi bugün ön gösterimde basınla buluştu. Cem Yılmaz, film sonrasında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13 KASIM'DA VİZYONA GİRECEK

Cem Yılmaz, senaryosunu da yazdığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor.

FİLMDE AĞABEYİ DE ROL ALDI

Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz'le birlikte 140 kişilik ekip eşlik ediyor. Filmde Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da rol aldı.

ELEŞTİRİLERE ESPRİLİ ŞEKİLDE CEVAP VERDİ

Filmlerinde hep aynı kadroyu kullandığı yönündeki eleştirilere de gönderme yapan komedyen, "Gördüğünüz gibi yine aynı adamlarla bir film çektik. Küçük bir rol de olsa Ozan Güven de bir fotoğraf karesinde yer aldı. Buna paramız yetti." diye espri yaptı.

FİLMDE BOL BOL İZZET ALTINMEŞE GÖNDERMELERİ VAR

"Komedi olarak çok büyük bir mücadele veriyoruz" diyen Yılmaz, "Bir komedi ve prodüksiyon anlayışımız var ve onu devam ettirmeyi hedefledik. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz" diye konuştu. Filmde İzzet Altınmeşe göndermeleri üzerine de açıklama yapan Yılmaz, filmde ünlü sanatçıyı canlandıran ismin de Altınmeşe'nin oğlu olduğunu söyledi.

CEM YILMAZ, FİLMDE 2 KARAKTERE CAN VERDİ

'Ali Baba ve 7 Cüceler', Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, filmin başrolündeki iki ana karakter olan Şenay ve Boris'i canlandıran filmde özellikle beyaz saçları, küpeler ve dövmelerinin yer aldığı en dikkat çekici sahneleri arasındaydı.

Haberlercom: Şaziye Ceyhan




Kaynak: Bültenler / Güncel

İzzet Altınmeşe Zafer Algöz Can Yılmaz Cem Yılmaz Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title