Haberler

Ali Ağaoğlu Servetiyle Gövde Gösterisi Yaptı

Güncelleme:

Ağaoğlu hafta sonu Aga1, Aga3 ve Aga6 isimli lüks yatlarını Cennet Koyu'na demirletti. Ünlü iş adamı yatlarını çocukları için tahsis etmiş.

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu hafta sonu Bodrum kıyılarında adeta gövde gösterisi yaptı.

YATLARINI DEMİRLETTİ

Geçen hafta kızı Sena'nın 22. yaş günü için Bozburun'da dillere destan parti veren Ağaoğlu hafta sonu Aga1, Aga3 ve Aga6 isimli 22, 34 ve 47 metre uzunluğundaki motor yatlarını Cennet Koyu'na demirletti.

Ağaoğlu'nun 3 süper yatını eşi Semra, kızı Sena ve oğlu Alican'a tahsis ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (329)

LİCELİ:

ASKER GERİLLA CAN VERSİN AĞAM YESİN OHHH

37
20
yanıtYanıtla
Mehmet MOMİLİS:

Belki mezarının içine mermer lahit yaparsın halı döşersin firavunlar gibi, ama sonunda sende benim gibi ölümlüsün, öleceksin. İlahi adalet içinde hesaba çekileceksin, Devleti ne kadar sömürdüğünüzün hesabı , lahi günde verilecek. senin o yatların yaptığın günahlar için dile gelecek, , ,

36
2
yanıtYanıtla
okuyucu:

akp doneminde devleti soyan hirsizlardan sadece bir tanesi. ali agaoglu.

35
0
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

fakirle zengin arasındaki uçurum bu olsa gerek. .

29
3
yanıtYanıtla
tracers:

bunun umrundamı ülke yangın yeriymiş ! işi gücü gösteriş ! bunun arrabasının aylık benzin parası ile kaç tane aile geçinir kim bilir !akp sağ olsun, servetine servet katdırdı bu godoşların !

31
0
yanıtYanıtla
ali:

bu adam hangi üretim sektörünün temsilcisi. sanki dersin mercedes fabrikasının sahibi. Arsaları mafya vari parselleyip köşeyi dönen sonradan görmüşler bize has özellik. sonra adı iş adamı. Hangi işin adamı. apple üretti de bizim haberimiz mi olmadı

29
0
yanıtYanıtla
AKPli:

oh oh mis gibi helali hoş olsun sana ağam sana canlar feda olsun seni çekemeyenler gıçlarına kına yaksın :)

8
21
yanıtYanıtla
yufus:

Az kaldı. Karadenizli reisinizin suyu ısnıyor. Sonra 13 yıldır zenginleşen tüm karadenizliler tek tek hesap verecek. Bunun dışında istanbul belediyelerindeki ve devlet kuruluşlarındaki(thy dahil) işgaliniz sona erecek.

25
3
yanıtYanıtla
Dino:

Dunyada en adeletli sey olum herkes icin var

28
0
yanıtYanıtla
bi anne daha:

Adam bildigim kadariyla orta okul mezunu biz yilllarca okusak arabalarinin sadece bi tane tekerlegini alamayiz be. Yasadigimz adaletsizlige bak

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 329 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title