Haberler

Ali Ağaoğlu'nun 23'lük Sevgilisi Hazal Mesudiyeli Eleştirilere Çok Kızdı

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli, Ali Ağaoğlu ile yaşadığı ilişkiyi eleştirenlere "Keşke bazı insanların beyni önyargıları kadar büyük olsa" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'nun kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi 23 yaşındaki Hazal Mesudiyeli ailesinin karşı çıkmasına rağmen yaşadığı ilişkiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Mesudiyeli Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda da Ali Ağaoğlu'yla ilişkilerinin olduğunu ve ona karşı büyük bir ilgi duyduğunu söylemişti. Çıkan haberlerden sonra açıklama yapan Mesudiyeli'nin babası Cengiz Mesudiyeli ise sessizliğini bozarak "Tamamen yanlış hem de tek bir iyi tarafı yok. Bu tarz ilişkiler başlangıçta iyi olsa bile ileride kötü sonuçlar doğurabilir. Aradaki büyük yaş farkları, o kötü sonuçların temelini oluşturur" açıklamasını yapmıştı.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Babasının verdiği röportajdan sonra Twitter sayfasında kendisine gelen eleştirilere Hazal Mesudiyeli "Keşke bazı insanların beyni önyargıları kadar büyük olsa" sözleriyle yanıt verdi

ALİ AĞAOĞLU'NUN SEVGİLİSİ HAZAL MESUDİYELİ'NİN BABASI NE DEMİŞTİ?

Kendisinden tam 40 yaş küçük bir bayan ile aşk yaşayan çapkın iş adamı Ali Ağaoğlunun yeni sevgilisi Hazal Mesudiyeli ünlü bir iş adamının kızı. Cengiz Mesudiyeli kızının Ali Ağaoğlu ile resimlerini gazetelerde görünce ona çok kızdı ve uzun bir süre evden çıkmama cezası aldı. Hazal Mesudiyeli İnstagram‘dan yaptığı açıklamalarda da Ali Ağaoğlu ile ilişklerinin olduğunu ve ona karşı büyük bir ilgi duyduğunu söylemişti. Hazal mesudiyeli ali agaoglu ile artık görüşebilecek mi bilinmez ama bu ilginç ilişkinin devam etmesi heralde baştna beri yanlış olan bir şeydi. Bundan öncede bir çok ünlü bayan ile görüntülenen Ali bey ilk defa kendisinden bu kadar çok küçük bir bayanla aşk yaşamaya başlayınca hem kendi memleketinden hemde farklı yerlerden sert tepkiler aldı.

BABA CENGİZ MESUDİYELİ NE SÖYLEDİ?

Ali Ağaoğlu ile birlikte olduğu için kızı Hazal’ı evlatlıktan reddettiği ileri sürülen işadamı Cengiz Mesudiyeli, sessizliğini bozdu.

Kelebek'e açıklamalarda bulunan Mesudiyeli, kızından 37 yaş büyük olan Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı "Hazal Hanım’la mutlu bir beraberliğimiz var. Ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok” açıklamasını yalanladı: “Benden icazet alınmadı, kimse aramadı. Bu tarz ilişkiler yanlıştır."

İşte baba Mesudiyeli'nin kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar;

Size suskunluğunuzu bozduran ne oldu?

- Açıkçası normalde bu konuşmayı yapmazdım. Konuşmamın en büyük nedeni, yaşananların bu yaşlardaki diğer genç kızlara ve ailelerine örnek olmasını istemem... İstiyorum ki başka aileler ve bu yaşlardaki erkeklerle ilişki yaşayan genç kızlar, bunun kötü sonuçlarını öğrensin, olanlardan ders çıkarsın.

"İLERİDE KÖTÜ SONUÇLAR DOĞURABİLİR"

Size göre bu yanlış bir ilişki yani...

- Tamamen yanlış hem de, tek bir iyi tarafı yok. Bu tarz ilişkiler başlangıçta iyi olsa bile ileride kötü sonuçlar doğurabilir. Aradaki büyük yaş farkları, o kötü sonuçların temelini oluşturur.

Ali Ağaoğlu gibi göz önünde olan biri, iddia ettiğiniz kadar büyük hatalar yapar mı? Kötü sonuçlara göz yumar mı?

- Kişinin kim olduğu önemli değil, şahıslarla işim yok. Burada mühim olan, hareket tarzı. Ali Bey yanlış bir davranış içinde... Ortada çok ciddi bir yaş farkı var. Benzer hadiseler duyardık hep, maalesef hiç ihtimal vermezken benim de başıma geldi. Hazal benim evladım, tek düşündüğüm o...

"BANA SORULAN EDİLEN BİR ŞEY YOK"

Kızınızı evlatlıktan reddettiğiniz de ileri sürüldü. Var mı gerçekten böyle bir şey?

- Yok, o kadar da değil. Evet, kızım yanlış bir yola girdi ama ne olursa olsun, insan kızını reddedebilir mi? Bu yaşa getirmişim evladımı, reddetmek olmaz... Kızım neticesinde, sahip çıkmak zorundayım. Tek hissettiğim şey çaresizlik...

Ama Ali Ağaoğlu, “Hazal Hanım’la mutlu bir beraberliğimiz var. Ben ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok” şeklinde bir açıklama yaptı geçtiğimiz günlerde...

- Bana sorulan edilen bir şey yok. Ne telefon açılıp benden icazet alındı ne de bir şey soruldu. İlişkiyi herkes gibi gazetelerden öğrendim.

"ALİ BEY İLE TANIŞIKLIĞIMIZ YOK"

Tanışmıyor musunuz yani?

- Ali Bey’le iş dışında bir tanışıklığımız yok. Ben benzin pompaları yapan bir sanayi firmasının sahibiyim, ayrıca arazi alıp satıyorum. Bugüne kadar birkaç kez iş toplantımız oldu, oradan tanır beni, başka özel bir muhabbetimiz olmadı hiç. Bahsettiğim gibi beni bu ilişkiyle ilgili aramış, durumu anlatmış, “Kızınızla beraberim” demiş de değil.

Ya arasaydı?

- Beni arasaydı erkek erkeğe konuşurduk. Kimse bir şey sormadı, danışmadı, ilişkiden bahsetmedi. Sonuçlarına katlanacaklar.

Kızınız da mı aramadı sizi?

- Yok, ne o beni aradı, ne ben onu... Hazal annesiyle yaşıyordu, hafta sonları bana geliyordu. Uzun zamandır hiç gelmedi zaten. Beni iyi tanımış... Ne diyeceğimi iyi biliyor ki aramıyor.

Arasa ne dersiniz?

- Onunla bire bir konuşurum, başka elimden ne gelir? Çaresiz kaldığınız noktalar var, tam olarak o noktadayım. Ben Yasemin Hanım’la (Ensari) sessiz sakin bir hayat yaşıyorum, hayat paylaşınca güzel. Yasemin Hanım istedi, ben de sizi kabul ettim... İstedim ki başka genç kızlar bu hataya düşmesin.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ali Ağaoğlu Instagram Twitter Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

sema:

Bu nasıl bi dünya ya dedesi yaşında adam para pul için yapamayacakları şey kalmamis yazık . Kızın babası ne yapsin zamanında kiyamayıp varmamış şimdi dizini

0
0
yanıtYanıtla
amed lı:

HALİS TOPRAK HABER GÜMDEMİNDE DÜŞMÜYORDU AGAOGLU NEDEN AYNISINI YAPMIYORSUNUZ MEDYA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title