Haberler

Ağaoğlu, Helikopterle Site Yönetimine Baskın Yaptığı İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun yaptırdığı sitelerden birine helikopterle gelerek site dernek yöneticisini darp ettiği iddia edildi. Ağaoğlu, tartışmayı doğruladı, darp iddialarını yalanladı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Baskında yaralandığı öne sürülen isimler, Ali Ağaoğlu ve adamları hakkında şikayetçi oldu. İddialarla ilgili Hürriyet'e açıklamalar yapan Ağaoğlu "Siteyi gezerken biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan" dedi.

HASTANELİK ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kendisine ait sitenin aidat toplantısını adamlarıyla basarak dernek başkanını hastanelik ettiği öne sürüldü. Olay anında çekildiği iddia edilen videoda Ali Ağaoğlu'nun ağza alınmayacak küfürler ettiği ve "sitenin huzurunu bozdurmam. Beğenmeyen alsın parasını gitsin. İki tane zibidi, o… çocuğu sebeplenecek diye buranın huzurunu bozdurmam. Burada Ağaoğlu yazıyor" dediği iddia edildi. Olay sonrası Ağaoğlu'nun siteyi helikopterle terk ettiği hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öne sürüldü.

AĞAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA: ŞİDDET İDDİALARI YALAN

İddialarla ilgili konuşan Ali Ağaoğlu, "Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe'yi de gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan" dedi. Projesine helikopter ile gittiğini doğrulayan Ali Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini dile getirdi.

SİTE DERNEK BAŞKANI ŞİKAYETÇİ OLDU

Bu arada, Başakşehir Polis Merkezi'ne başvuran My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, Ağaoğlu'nun beraberindekilerle derneği basarak, kendisini darbettiğini öne sürdü.

Erçetin, Ağaoğlu'nun hakarette bulunduğunu, beraberindekilerin ise derneğe zarar verdiğini iddia etti. Daha sonra bir grup site sakiniyle olayı protesto eden Erçetin, sitenin mevcut yönetiminin değişmesi gerektiğini belirterek, bu amaçla yaptıkları toplantının helikopterle gelen Ağaoğlu ve yanındakiler tarafından basıldığını ileri sürdü.

SİTE SAKİNLERİNDEN ALİ AĞAOĞLU PROTESTOSU

Olayların ardından sitenin sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını helikopterle gelerek dernek yöneticileriyle tartıştığı öne sürülen iş adamı Ali Ağaoğlu protesto edildi.

Başakşehir'deki My World Europe Sitesi sakinleri, inşaat firması sahibi iş adamı Ali Ağaoğlu'nun atadığı iddia edilen geçici yönetiminden memnun olmamalları üzerine My World Europe Sitesi Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği'ni kurdu. İddiaya göre derneğin toplantısının yapıldığı site içerisindeki yere helikopterle gelen Ağaoğlu, burada dernek yöneticileri ile tartıştı. Yaşanan tartışma sırasında dernek yöneticisi Ağaoğlu tarafından hakarete uğradığını ve darp edildiğini iddİa ederek şikayetçi oldu.

"SİTEMİZ BİZİMDİR BİZİM KALACAK"

Akşam saatlerinde site içindeki meydanda toplanan 300 kişilik grup ise yaşananları protesto etti. Grup, "Sitemiz bizimdir bizim kalacak", "Baskıya karşı omuz omuza" slogan attı. Bir süre site içerisinde ellerinde pankartlarla alkışlar eşliğinde yürüdükten sonra protesto eylemini sonlandırdı. Ağaoğlu tarafından darp edildiğini iddia eden My World Europe Sitesi Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, "Yaşadığımız site 3 bin konutluk Ağaoğlu tarafından yapılmış bir site. İki yıldır oturuyoruz ve Ali Ağaoğlu tarafından atanan yöneticiler burayı yönetiyor. Aylık 1 milyon liralık bütçesi var. Atanmış bu yönetim, hiçbir denetime tabi olmadan bu paraları harcıyor. Beklediğimiz hizmetleri vermedikleri için bu derneği kurduk... Sabah 9.30'da toplantıya başladık. Biz toplantıdayken Ali Ağaoğlu'nun siteye helikopterle geldiğini öğrendik. Bir süre sonra en önde Ali Ağaoğlu olmak üzere 30 kişilik grup buraya saldırı yaptı. Bunların hepsi site güvenlik kameralarına kayıtlıdır. En önde Ali Ağaoğlu kapıyı tekmelediler. Direk küfürle başladı. Yüzüme yumruk attı... Hukuki süreç başlamıştır. Bundan sonra mahkemede hesabını soracağız. Dernek içindeki resmi kayıtlarımızı aldılar. Masalar sandalyeler yerlerde, Bize ait resmi binanın anahtarını değiştirmişler." dedi.

"ALİ AĞAOĞLU GİBİ BİRİSİNDEN BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMEZDİK"

Olay sırasından yaşadıklarını anlatan site sakinlerinden Tuncay İnceci ise, "Biz dernekte noter huzurunda imza topluyorduk. Biz konuşmak için geldiğini düşünürken bir anda küfür etti. Dernek başkanımızı darp ettiler. Halen şoktayız. Ali Ağaoğlu gibi birisinden böyle bir şey beklemezdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Müslüm Erçetin Ali Ağaoğlu Hürriyet Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (160)

Kanal dMobil-IOS:

Parası var birde AKP sı var

90
17
yanıtYanıtla
buli:

Adamın özelini konuşup, yaşama şekline yorum yapıp, zülfi yâre dokunmanın neresi adalet? siz önce kendi vicdanlarınızda adil olun. Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş. Allah cc ona fırsat yaratmış. Oda iradesi ile nasıl istiyorsa öyle hareket ediyor. Yarın ahirette fatura geldiği zaman emin olun kendisi ödeyecek. Herkes orada kendisi ödeyecek.

30
73
yanıtYanıtla
FİLOZOF DER Kİ ;:

Para;ya çok iyi bir köle, ya da çok insafsız bir efendidir. . . . . . !!!!!

83
4
yanıtYanıtla
MHP'li Adalı ReisMobil-IOS:

Az kaldı MHP başa gelsin bak mafya nasıl olur Gör Abidin senin gibileri bi Kaşık suda boğacak çok babayiğit var bizde unutma

41
40
yanıtYanıtla
VATAN:

bişey değişmez adam içişleri bakanlığının otobüsü ile turistik gezi yaptı zamanında ayakkkabı kutularının içinde biriktirdiğimiz paralardan dolayı

37
11
yanıtYanıtla
illet:

Ülke mafya cetesi gibi yönetilirse, onlarin besledigi itlerde dernek toplantisini basar, güzel bir döver, tehditler savurur. Balik bastan kokar.

45
1
yanıtYanıtla
TonyaliMobil-ANDROID:

Lan şuna ağa falan demeyin. Parayla artistlik yapıyor. l

38
7
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

bazlıarını çok para bozar

40
0
yanıtYanıtla
remat:

para kalitesiz insanı bu hale getirir hak hukuk tanımaz

36
2
yanıtYanıtla
SAKİNN:

ZORLAMI EV ALDINIZ TABİKİ ADAMIN YAPTIĞI SITE GARANTİSİ VAR MARKASINI KORUMAK ZORUNDA SURESİ BİTENE KADAR GECİCİ YÖNETİME TABİ OLACAKSIN OLMAZSAN BOYNUZUNU KIRARLAR ELENE VERİRLER ARKANA BAKA BAKA AKITA AKITA GİDERSİN. BİRDE HUKUKCUYUM DİYORSUN ALIRKAN İMZALADIĞIN EVRAKA BAKMADINMI

4
32
yanıtYanıtla
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title