Haberler

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e Hediye Ettiği Daireyi Geri Almayacak

Güncelleme:

İşadamı Ali Ağaoğlu, 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ancak daha sonra doping yaptığı anlaşılan Aslı Çakır Alptekin'e o dönemde verdiği daireyi geri almayacak.

Türkiye'ye atletizmde ilk Olimpiyat altına madalyasını getiren ancak doping yaptığını kabul ederek CAS'la anlaşan ve 8 yıl men cezası alan Aslı Çakır Alptekin, bir darbe de aldığı ödüllerden yiyecek. Devletin, Aslı'ya verdiği ödülleri geri alması bekleniyor.

247 BİN TL FARK ÖDEYECEK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Spor Genel Müdürlüğü'nün, kendisine verdiği 2 bin 575 Cumhuriyet altınını karşılığındaki parayı geri istemesi halinde Aslı, yaklaşık 247 bin TL fark ödeyecek. Milli sporcunun, 2011 ve 2012'de aldığı ödüller sırasında Cumhuriyet altını 604-606 TL'ydi. Yani Aslı'nın cebine yaklaşık 1 milyon 560 bin TL girdi. Aradan geçen zamanda altın fiyatlarında ciddi bir artış oldu. Cumhuriyet altını 702 TL'ye çıktı. Yani Aslı'nın parayı geri ödeyebilmek için 1 milyon 805 TL'yi denkleştirmesi gerekiyor. Aslı'nın aldığı para ile ödeyeceği para arasındaki fark ise 247 bin TL'yi buluyor.

ALİ AĞAOĞLU'NDAN ALPTEKİN'E KIYAK

Öte yandan, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2012 Londra Olimpiyatları sonrası Aslı Çakır Alptekin'e ödül olarak verdiği lüks daireyi geri istemeyeceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Ağaoğlu Aslı Çakır Türkiye Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Doğrucu Davut:

Ali Ağaoğlu sıradışı bir işadamı, Türkiyeninde böylesine işadamlarına ihtiyacı var, en azından çalışıyor, istihdam yaratıyor. Müsade edinde biraz çapkınlık yapsın, Çapkınlık insanı Motive ediyor. Öapkınlık yaptım fakat motive idim 2 yılda ciroyu @ artırdım. Evlendim 5 yılda sermayeyi kediye yükledim.

0
18
yanıtYanıtla
UzunMobil-ANDROID:

Yaw peki o yarişta 2. olan kizimiza nooldu. Altin madalyayi ona vermediler mi.

16
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ali Ağaoğlu sıradışı bir işadamı, Türkiyeninde böylesine işadamlarına ihtiyacı var, en azından çalışıyor, istihdam yaratıyor. Müsade edinde biraz çapkınlık yapsın, Çapkınlık insanı Motive ediyor. çapkınlık yaptım fakat motive idim 2 yılda ciroyu 40 artırdım. Evlendim 5 yılda sermayeyi kediye yükledim.

2
13
yanıtYanıtla
Ne olcak acinacak halde kadin:

Nereye goturecek o kadar parayi versin bir daireyi.

8
1
yanıtYanıtla
UZUN:

KULAK. EVET. UZUN. KULAK. YİNE. KARŞINIZDA. DOĞA. VE. AĞAÇ. KUŞ. BÖCEK. KARINCA. BUNUN. ELİNDEN. DİLE. GELDİ. AKP NİN. RANTCI. UZUN. KULAĞI. SONRADAN. GÖRME. ESKİ. ZENGİN. OLAN. KİŞİLERE. BİLE. AYIP. OLUYOR. EN. AZINDAN. ESKİ. OLAN. ZENGİNLERİN. ASALETİ. VAR. BUNLAR. GİBİ DEĞİL. MÜTAVAZİ. YAŞANTILARI. VAR. HALENDE. VAR.

7
1
yanıtYanıtla
Miroğlu:

Şu maymunu hergün haber yapıyorsun.Reklamı bile beleş Herif şerbetli.Bu hayatın da bi finali var İbiş.Şımar şımardıkça.Çıtırlar arabalar dolarlar.Kimsenin gözü yok ama görünme gözümüze sevimsiz şey.

5
3
yanıtYanıtla
osmanlı:

insanların yüzüyle dalga gecmek yazık be belkide parası zoruna gidiyor birde senin tipide görmek lazım neye benziyorsun :)))))

yanıt0
yanıt1
Miroğlue:

Osmanlıymış.Salak herif yüzle dalga geçmedik sen benzetmişsin.Soytarılığına laf ettik.Böyle gereksiz arıza olup reklam yapma.

yanıt1
yanıt0
teneke adam:

kazma adam

7
1
yanıtYanıtla
abizer:

zaten sahdekar sahdekarin destekcisi dir

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title