Haberler

Ali Ağaoğlu, Altın Kaplama Telefon Kullanıyor

Güncelleme:

Yaptığı çıkışlarla zaman zaman adından söz ettiren Ali Ağaoğlu, 20 bin liralık altın kaplama telefonuyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek Koru Kahve de görüntülendi. Uzun bir süredir ortalarda görünmeyen ve son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemde olan Ali Ağaoğlu'nun neşesi yerindeydi.

ALTIN KAPLAMA TELEFON KULLANIYOR

Bulunduğu mekanın işletmecileriyle uzun uzun sohbet eden ve yaptığı şakalarla herkesi güldüren Ağaoğlu'nun lüks telefonu altın kaplama Vertu'su ise dikkatlerden kaçmadı. Vertu'ların normal versiyonlarının satış fiyatı 20 bin liradan başlıyor.

Ağaoğlu'nun keyfi yerindeydi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

aga:

bu adam sirf gündemde olmak icin tuvalete girse gazeteci cagirior yanina, bizene senin cep telinden, yediginden , giydiginden , insanlar bebekler kadinlar katlediliyor dünyada birak bu ayaklari

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1300 lira maaşla 3000 liralık telefon kullanan milletim, bu para sizde olsa 20binlik telefon basit gelirdi.

14
0
yanıtYanıtla
AlihanMobil-IOS:

Bide oruç tutsa

6
4
yanıtYanıtla
.:

DEVLETİN MALI İLE ZENGİN OLANLARDAN . . . MAL VARLIGINA EL KONULMALI . . . VE İTLAF EDİLMELİDİR . . . .

4
6
yanıtYanıtla
.............:

YALNIZCA TELEFONU DEĞİL, SİLAHI VE ÇAKMAĞIDA ALTINDAN. . . HEM ONLAR VARİIĞİNİN YANİNDA ZERRENİN KIRINTISI DEĞİL

7
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

ben zengin olsam asla yapmam öyle bir şey hep fakire yardım yapalım ama işte Allah bizi fakirlikle bunları ise zenginlikle sınıyor

2
3
yanıtYanıtla
1234:

o kullanmasında biz mi kullanalım ne var şimdi bunu haber yapacak anlamadık

4
1
yanıtYanıtla
Emre kinayMobil-IOS:

Ne 20.000 lirası en az 25.000$ vertu signature

3
0
yanıtYanıtla
...:

hırsz yolsuzlukların başı tüm 80 milyonun parasını yiyo hesabı elbet sorulacak

3
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

AĞA OĞLU ZEKATINI VER KURTUL MÜSLÜMAN GİBİ YAŞA YAŞAMAYA ÇALIŞ BU DÜNYA ÖLÜMLÜ DÜNYA HESAP GÜNÜ VAR DİĞER DÜNYA İŞLERİNDE ÇOK OLMASI GEREKİYOR DİKKAT ET

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title