Haberler

Alı

Akşehir - BUZLANMA NEDENİYLE 2 KAMYONET UÇURUMA UÇTU 1 ÖLÜ, 4 YAR KONYA'nın Akşehir İlçesinde yoğun sis ve yolda oluşan buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan iki kamyonetin, uçuruma uçup, tali yola düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Akşehir - BUZLANMA NEDENİYLE 2 KAMYONET UÇURUMA UÇTU 1 ÖLÜ, 4 YAR

KONYA'nın Akşehir İlçesinde yoğun sis ve yolda oluşan buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan iki kamyonetin, uçuruma uçup, tali yola düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. İki kazada saat 09.00 sıralarında Akşehir- Doğanhisar karayolu Engili Beldesi yakınlarında meydana geldi. Feridun Kocaerkek (35) yönetimindeki 42 U 4302 plakalı kamyonet, yoğun sis ve yolda oluşan buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, yaklaşık 15 metrelik uçuruma uçup, tali yolda düştü. Emniyet kemeri takılı olan sürücü Kocaerkek, hafif yaralandı.

İlk kazanın hemen ardında da Üzeyir Bayrak'ın(33) kullandığı 35 BNE 64 plakalı kamyonette, aynı şeklide kontrolden çıkıp oda 15 metrelik şarampole uçup, tali yola düştü. Kazada sürücü Üzeyir Bayrak, olay yerinde öldü. Yanında bulunan Yavuz Çarık(33), Mevlit Çarık (33) ve Rüstem Çarık (33) yaralandı. Hafif yaralı Feridun Kocaerkek, olay yerinde ambulansta ayakta tedavi olurken diğer yaralılar, Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. BARİYER YOK Yoldaki gizli buzlanma nedeniyle kamyonetinin kaydığını belirten Feridun Kocaerkek, şunları söyledi

Ben araçla Engili istikametine giderken gizli buzlanma nedeniyle kamyonet birden kaymaya başladı. Hiç frene basamadım. Sonra uçuruma uçup, 3-4 takla atıp, tali yola düştüm. Emniyet kemerimin takılı olması beni kurtardı. Resmen burası ölüm tuzağı. Çünkü yolun kenarında bariyer yok. Bariyer olsa, kamyonet uçuruma uçmazdı.

İkinci kazayı gördüğünü iade eden Kocaerkek, Benden sonra onların aracı yola düştü. Sürücü hayatını kaybetti. Zorla arabadan çıkardık. Bu bfölgede önceden de kazalar oldu. Bu yola bariyer yapılmasını istiyoruz. dedi.

Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğanhisar Akşehir Engili Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

fatih özdemirpamuk_safak@hotmail.com:

oy zamanı gelince herkes aslan kesiliyor kim verecek bu gençlerin hesabınıorası çok keskin bir viraj ne bariyer nede başka bir şey var daha önceleride kazalar oldu ama kimse ilgilenmiyor ama oyunuzu bize verin şöyle yapacaz böyle yapacaz diyorlar boş gitti 33 yaşındaki delikanlı çocukları babasız kadı allah rahmet etsin başımız saşolsun

15
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title