Haberler

Algida UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Tamamlandı

Güncelleme:

Eğitim Kampı'nda Algida'nın briefi üzerine proje hazırlayanlar arasında en başarılı bulunan 3 ekip, IAB Türkiye üyesi firmalarda 1 aylık staj imkanı elde etti.

IAB Türkiye tarafından düzenlenen ve Algida sponsorluğunda bu yıl ikincisi hayata geçirilen UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin desteğiyle 20 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Tüm dünyada interaktif reklamcılığın gelişmesi hedefiyle kurulan ve bugün 42 ülkede faaliyet gösteren IAB Türkiye tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin dondurmacısı Algida'nın sponsor olduğu UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı sona erdi. Eğitime katılan 50 kişilik üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar, yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli bir şekilde değerlendirmek amacıyla kendi alanlarından birbirinden başarılı isimlerle bir araya gelerek eşsiz bir deneyim kazandılar.

Algida sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde 20 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen programda, gençlere dijital pazarlama iletişimi ile ilgili sektör profesyonellerinden dinleme ve onları çalışma ortamlarında ziyaret etme fırsatı sunuldu. Türkiye'deki tüm üniversite öğrencilerine açık olan ve farklı üniversitelerinden gelen 50 kişilik öğrenci grubunun yer aldığı eğitim programı, iletişim, işletme, ekonomi bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle yeni mezunları, dijital sektörün önde gelen isimleriyle buluşturdu.


Eğlenceli ve renkli içeriğiyle dikkat çeken programın bir de sürprizi vardı. Programa katılan 4'er kişilik gruplardan oluşan ekiplere, Algida'nın verdiği brief doğrultusunda kendi projelerini geliştirme imkanı sunularak bir yarışma yapıldı. Dondurma sezonunu uzatmak konusunda yapılan sunumlar arasında başarılı bulunan ilk 3 ekip, IAB Türkiye üyesi firmalarda 1 aylık staj imkanı elde etti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Algida Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title