Haberler

    Alfa Romeo Mito'nun Fiyatı Belli Oldu

    CARMEDYA.COM – Alfa Romeo İngiltere pazarından sipariş almaya başladı.

    Alfa Romeo İngiltere pazarından sipariş almaya başladı. Model güncellenmiş hali ile 12.960 Sterlin’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Alfa Romeo Mito’nun fiyatı açıklandıktan sonra marka severler otomobilleri incelemek ve bilgi almak için showroom ziyareti yapmaya başladılar. Model giriş seviyesinde 1.4 litre benzinli motor ile geliyor. 16 inç alaşımlı jantlar ve krom detaylı parçalarıyla dikkat çekiyor. Ek olarak DNA sürüş modları satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra Mito 1.3 litre multijet motor seçeneğinin yer aldığı kombinasyon 14.600 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş. 95 ve 105 Hp güç seçenekleri bulunan modelde 310 Sterlin’lik stil paketi, 300 Sterlin’lik konfor paketi ve 300 Sterlin’lik Spor paketi bulunuyor.

    Bunun yanı sıra 450 Sterlin’lik elektrikli sunroof paketi de sunulmuş. Bu seçenekte 17 inç alaşımlı jantlar, hız sabitleyici, çift bölmeli klima standart olarak geliyor. 1750 Sterlin değerinde Lusso paketini alırsanız deri ısıtmalı ön koltuklar, çift bölmeli klima kontrolünüde alabiliyorsunuz. 105 Hp turbo benzinli kombinasyonda TCT otomatik şanzıman seçeneği sunulmuş. Bu seçeneğin fiyatı ise 16.360 Sterlin olarak belirlenmiş. QV versiyonu ise Mito’yu en güçlü canavara çeviriyor. 17 inç jantlar ile gelen model 1.4 litre MultiAir motor ile sunuluyor. 170 Hp gücünde olan model  krom egzoz, 18 inç alaşımlı jantlar ve Alfa Aktif Süspansiyon sistemi ile geliyor. Modelin ürettiği gücü dizginlemek için Brembo fren sistemi kullanılmış. Modelde 675 Sterlin değerinde BOSE müzik sistemi de sunulmuş.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Alfa Romeo Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title