Haberler

    Alex: Aziz Yıldırım, Beni Fenerbahçe Tarihinden Silemez

    Güncelleme:

    Kulüp tesislerine girmesi engellenen Alex de Souza, "Aziz Yıldırım benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm, benim ismimi kulüp tarihinden silemez." dedi.

    Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, başkan Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Profesyonel futbol hayatına son veren Alex de Souza, kendi belgeselini çekmek için İstanbul'a gelmiş ve Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapmak istemişti.

    Bu görüşme isteklerinden olumsuz yanıt alan Alex de Souza kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

    "ENGELLENDİM"

    "Bir başka amacım da "alexcamera10 belgeseli" için kulüp tesislerinde (müze, stad ve samandıra) çekim yapmaktı. Başkan Bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı. Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu ve başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatıramda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum.

    "BENİM İSMİMİ KULÜP TARİHİNDEN SİLEMEZ"

    İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez! Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Instagram İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
    500

    Yorumlar (61)

    ERDOĞĞĞĞ:

    alex sen feneri sanki şampiyonlar ligi kupasını aldırdın mı hayır galatasaraya karşı 90 dakikayı tamamlayamadın sen nasıl kahramansın anlamış değilim . senin ilk maçına bakdığım gün notunu verdim sadece zarar oldun takıma VAR BAS GİT ÜLKENE.

    2
    31
    yanıtYanıtla
    vatanseverMobil-ANDROID:

    Alex haklı aziz bi git

    32
    1
    yanıtYanıtla
    derbeder:

    gittinde defolamadın

    1
    30
    yanıtYanıtla
    seloMobil-ANDROID:

    aziz seni tabi kıskanır sende olan terbiye ve insanlık onda yok ki

    27
    1
    yanıtYanıtla
    39 trakyalı:

    aziz ateşle oynuyor alex sin efendiliği kariyeri bizde tartıışılmaz

    25
    2
    yanıtYanıtla
    mahircanMobil-ANDROID:

    valla silemez canim aziz tam bir diktatör tipki erdoğan gibi

    14
    10
    yanıtYanıtla
    baks bani:

    alex valla aziz adamın cigerini alır bidaha vermez aziz kalpsizin tekidir

    18
    3
    yanıtYanıtla
    xyMobil-ANDROID:

    Senin varlığın yeter güzel insan. Canını hiç sıkma, iyi ki varsın..

    19
    2
    yanıtYanıtla
    Aslan aslan:

    Gs olarak böyle terbiyeli ahlaklı bir oyuncuyu seyrettim ama alex birşeyin farkında değil karşısında kendini herkesten üstün gören kendinden başkasını fenev bahçeli görmeyen akıl tutulması yaşayan birivar buadam bütün dünyayı fenev düşmanı yaptı gs böyle birbaşkan olsa tutmam arkadaş ha sadece aziz fenev

    20
    1
    yanıtYanıtla
    VATANDAŞ Mobil-ANDROID:

    AZİZ YILDIRIMI SİLERİZ SENİ DEGİL.SEN MERAKLANMA ALEX İSMİ FENER TARİHİNDE YER ALMIŞTIR.AZİZ YILDIRIMINDA NASIL ALDIGI BELLİ.

    18
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title