Haberler

    Alex de Souza İstanbul'da Yoğun İlgi Nedeniyle Tuvalete Saklandı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, İstanbul'da yoğun ilgi nedeniyle tuvalete kaçtı, kapının önünde nöbet tutuldu.

    Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen jübile maçında futbol yaşantısına son noktayı koyan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ve eşi Daianne Souza ile birlikte Türkiye'ye geldi. Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 22.00'da Sao Paoulo'dan İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya Atatürk Havalimanı'nda yoğun ilgi vardı.

    TUVALETE KAÇTI, KAPIDA NÖBET TUTULDU

    Pasaport kontrolünün ardından hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Alex kendisine ilgi yoğunlaşınca tuvalete saklandı. Yaklaşık 20 dakika tuvalette bekleyen Alex'in bulunduğu yere kimsenin girmemesi için kapıda nöbet tutuldu. Alex'in bulunduğu tuvalete eski tercümanı Samet Güzel, eşi ve yakınları girebildi. Tuvalete girmek için bekleyen personel ve yolcular içeri alınmadı.

    YOLCULAR TARAFTARLAR ARASINDA KALDI

    Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex de Souza daha sonra buradan çıkarak polis korumaları eşliğinde havalimanından çıkmak istedi. Ancak kendisini karşılamaya gelen taraftarlar yoğun Alex'i görünce bir anda ortalık karıştı. Bazı yolcular taraftarlar arasında kalıp yere düştü. Alex ve eşi daha sonra kendisi için gelen araca binerek havalimanından ayrıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türk Hava Yolları Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
    500

    Yorumlar (42)

    Temizlikçi:

    Aslında senin yerin Kanalizasyon borusu . . . . .

    15
    39
    yanıtYanıtla
    galatasaray.:

    bu adamın oynadığı futbol kadar kişiliği ve karakteri süper bi insan idi, derbi maçların zevki olmazsa olmazlarıydı şimdi yetip gitti. .

    34
    3
    yanıtYanıtla
    fanatik fb Mobil-IOS:

    Yiğidi öldür ama Hakk'ını yeme

    26
    3
    yanıtYanıtla
    LazolimobilWeb@haberler.com:

    Hos geldin alex

    22
    6
    yanıtYanıtla
    orcun1907fbmobilWeb@haberler.com:

    Evine hoşgeldin büyük kaptan

    24
    3
    yanıtYanıtla
    LazolimobilWeb@haberler.com:

    Bir trabzonlu olarak his geldin alex

    23
    4
    yanıtYanıtla
    cafer tek:

    hoş geldin kaptan

    20
    4
    yanıtYanıtla
    selami:

    hoş geldin büyük kaptan, gittin gideli bi alex daha bulamadık, inşallah aziz başkanla buzları eritir takımın başında bi iş yaparsın

    20
    3
    yanıtYanıtla
    Adınızı YazınÖğütçü:

    Basit insanlar, basitşeylerle uğraşır. Birazda olsa kendi sorunlarınızla uğraşın. Üretken olun. Eğer Alex size dolar getirdiyse bir şey diyemem. Yazık böyle boş geçen gençliğinize. . . . .

    13
    9
    yanıtYanıtla
    adsız:

    Ne önemli ya bu ne ya

    10
    10
    yanıtYanıtla
    Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title