Haberler

Alex de Souza Futbolu Bırakıyor

Güncelleme:

Eski Fenerbahçeli oyuncu, Coritiba ile sözleşme yenilemeyeceğini ve aralık ayında yeşil sahalara veda edeceğini söyledi.

Alex de Souza yıl sonunda aktif futbol hayatını noktalıyor. Eski Fenerbahçeli oyuncu Coritiba ile sözleşme yenilemeyeceğini ve aralık ayında yeşil sahalara veda edeceğini söyledi.

FUTBOLU HEMEN BIRAKMAYACAK

Coritiba'da basın toplantısı düzenleyen tecrübeli oyuncu Libartadores Kupası'ndan elenmelerinin ardından "Futbolu hemen bırakacağı" yönünde çıkan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını vurguladı.

SEZON SONUNA KADAR TAKIMDA KALACAK

Elendikten sonra bu yönde bir düşencesi olsa da Coritiba teknik direktörü ile yaptığı konuşmadan sonra sezon sonuna kadar takımda kalma kararı aldığını söyledi.

"BIRAKMA ZAMANI GELDİ"

"Vücudumdan daha çok kafam yoruldu" ifadelerini kullanan Alex de Souza, "Coritiba'ya profesyonel olmanın yanı sıra kişisel bağlılığım var. Eğer aynı durumda başka bir kulüpte olsaydım, şimdi bırakmıştım. Biliyorum ki sessiz sedasız 3 yıl daha oynayabilirim. Ama bu takımın kaptanı ve taraftarı olarak bırakma zamanını geldiğini düşünüyorum." dedi.

SON MAÇ 8 ARALIK'TA

Futbola 2 Nisan 1995'te başlayan Alex de Souza basın toplantısından hemen önce instagram hesabından Portekizce ve Türkçe mesajla 19 yıllık futbol hayatını kutlamıştı. Coritiba ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Alex de Souza kariyerindeki son maçını 8 Aralık tarihinde Bahia'ya karşı oynayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title