Haberler

Alex de Souza, Fenerbahçe Tesislerine Giremedi

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, hayatını anlatan belgesel için İstanbul'a gelen Alex'in stadyumu ve tesisi gezmesine izin vermedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'nın İstanbul'a yaptığı son ziyaretin altında yatan neden ortaya çıktı.

Brezilyalı efsane futbolcunun, hayatını anlatan bir belgesel için İstanbul'a geldiği ve çeşitli çekimlerin yapıldığı belirtildi. Ancak, Fenerbahçe yönetimi stadyum ve tesislerde yapılacak çekimler için Alex de Souza'ya izin vermedi ve bu engel belgeselin önemli kısımlarının çekilememesine neden oldu.

SADECE YOĞURTÇU PARKI'NDA ÇEKİM YAPABİLDİ

Alex de Souza sadece Yoğurtçu Parkı'nda çekim yapabildi. Ancak, bu çekimlerin daha önce de yapıldığı için yenilerinin kullanılmasının gerekmediği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin, stadyum ve tesisleri neden Alex'in belgeseli için kullandırmadığı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (118)

JembeyMobil-IOS:

Yazıklar olsun aziz basgan sana bir Fenerbahceli olarak utanıyorum senden

52
2
yanıtYanıtla
ali özdemirMobil-ANDROID:

Bu adam fenerbahçe başkanı olduğu sürece Türk futbolu rahat etmez ....

34
2
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Ne ego varmış aziz yıldırım da! Adamın malı oldu koskoca fenerbahçe

31
4
yanıtYanıtla
CrymynalMobil-IOS:

Şu gerçeği unutmayın.herkes alex,e küfredip ıslıklarken Aziz yıldırım kalktı ayakta alkışladı ve arkasında durdu.bu size sıradan bir hareket gibi gelebilir ama Türk futbolunda bunun bir Örneği daha yok bunu bilin.peki alex ne yaptı yönetime hocasına takım arkadaşlarına Saygısızlık.şimdi kendinizi Aziz yıldırım ın yerine koyun.bir futbolcu var cok eleştiriliyor siz kendinizi siper ediyorsunuz sonra bu futbolcu yedek kaldığı için yapmadığı şey bırakmıyor.gerçekten bu kadar affedici olabilirmisiniz?

2
32
yanıtYanıtla
Aydın NergizmobilWeb@haberler.com:

Vefa denen şey Fb gibi alt sınıf küçük ve cahil bir Topluluğun bilemeyeceği birşey. Yönetiminde tek bir ahlak zeka basiret sahibi insan yok

22
5
yanıtYanıtla
SÎLÊmobilWeb@haberler.com:

FENER BU ULKENIN YUZ KARASI...

10
9
yanıtYanıtla
erhan günerMobil-ANDROID:

yeter bi degol git beee aziz!!!

15
3
yanıtYanıtla
turgutlulumobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun cok buyuk ayip ettiler fb nin gelmis gecmis en buyuk futbolsuna

16
1
yanıtYanıtla
Gs''li:

Galatasaraylı olarak bile buna üzüldüm. Bence terbiyesizlik kaç şampiyonluk kazandırdı adam size. . . .

16
0
yanıtYanıtla
Aziz Cumhuriyeti:

Sen takıma yıllarca hizmet et sonra Aziz denilen diktatörün emriyle tesislere gireme varmı böyle bir şey . Bu adamlar yüzünden Fenerbahçe Türk sporunun kara lekesi olmaktan kurtulamıyor.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title