Haberler

Alex de Souza: Erdoğan'a Her Şeyi Bacak Bacak Üzerine Atarak Anlattım

Güncelleme:

F.Bahçeli efsane Alex, İstanbul'dan ayrılmadan önce Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi anlattı: Bacak bacak üzerine atarak her şeyi anlattım. Bana yaptıklarım için teşekkür etti.

Alex de Souza'nın gündeme bomba gibi düşen kitabında 3. perde. Alex, Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi ilk kez açıkladı.

Kitabın öne çıkan bölümlerinden bazıları şu şekilde:

"İLK KEZ BİR MAÇTA KADRO DIŞI KALDIM"

"Türkiye Ligi'nde benim 136, Aykut Kocaman'ın 140 golü vardı. Bir maç öncesinde beni 18 kişilik kadroya almadı. Bunu neden yaptığını anlayamadım. 8.5 yıllık kariyerimde sağlıklı olduğum dönemleri varsayarak söylüyorum, ilk kez bir maçta kadro dışı kaldım. Bunu öğrendikten sonra duşumu aldım, eşyalarımı topladım ve eve döndüm.

Bir gün sonra maça gidip gitmeyeceğimi düşünmeye başladım. Sonra gitmeye karar verdim çünkü kaptandım. Karım da maçın bizim sahamızda olduğunu ve mutsuz bile olsam takımın bir parçası olduğum için stada gitmem gerektiğini söyledi. Kulübeye yakın bir yerlerde maçı seyrettim."

"BAŞKAN BENİ UNUTMALARINI İSTEDİ"

"Takım iyi oynamadı. İkinci yarının ortasında taraftarlar hocaya, 'Alex nerede?' diye tezahürat yapmaya başladı. Başkan eline mikrofonu aldı ve taraftarları susturmak için anons yaptı. Beni unutup maça konsantre olmalarını söyledi. O zaman karım, 'Böyle bir oyun görmedim. Hadi buradan gidelim' dedi. Başkan 1 yıl hapiste yattı. İnsanlar, şüphede olduğu halde bile başkanı savundu. Takımı ve başkanın imajını korudu. Fakat o an insanlara sessiz olmasını söylediğinde taraftarlara şüphe duyması konusunda bir şans verdi."

"ÇOCUĞUM HAKKINDA KONUŞMANA İZİN VERMEM"

"Aziz Yıldırım beni aradı ve konuşmamız gerektiğini söyledi. Görüşmede bana, 'Sorunları çözmeniz lazım' dedi. Ben de bir şeyleri çözmeye gerek olmadığını, hocayla aramdaki sorunları çok önceden kendisine söylediğimi hatırlattım. Bana kulübü korumam gerektiğini söyledi. Ayrıca beni çıldırtan bazı şeyler de söyledi. Mesela bana, '2 yaşındaki çocuğunu taraftar için kullanıyorsun' dedi. Bunun üzerine, 'İyi dinle başkan. Hapiste 1 yıl geçirdin. Bu dönemde benim çocuğum stada gitti. Ben 180'in üzerinde golü bu kulüp için attım. Benim oğlum, diğer çocuklar gibi futbolu sevdiği için oradaydı. Çocuğum hakkında konuşmana izin vermem. Hem de bu ses tonuyla' diyerek çıkıştım. Ardından odayı terk ettim. Eve gittiğimde artık ayrılacağım günü saymaya başladım."

"ERDOĞAN 'BREZİLYA'DA İNSANLAR BÖYLE OTURABİLİR' DEDİ"

" İstanbul'dan ayrılmadan önce, dönemin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın sekreteri olan bir kişi geldi. Bana, başbakanın benimle görüşmek istediğini söyledi. Gecenin 4'üydü ve ertesi sabah gitmemiz gerekiyordu. Kendisine bunu anlattım, ayrıca tüm eşyalarımın bavulda olduğunu söyledim. Ama bana, 'Gelmesen bile 3'te araba yollayacağım' dedi. Ayrıca karım da, 'Alex, Türkiye'nin lideri seni çağırıyor' deyince bir yerlerden elbise buldum ve başbakanla buluşmaya gittim. Bana neden ayrıldığımı sordu. Ona her şeyi bacak bacak üstüne atarak anlattım. Bana ironik bir şekilde bakış attı ve, 'Böyle oturabilirsin. Brezilya'da insanlar böyle oturabilir' dedi. Bu halimi saygısızca bulmadı. Daha sonra da, 'Buraya seni insanlar adına, yaşananlar adına üzgün olduğumuzu belirtmek ve yaptığın her şey adına sana ve ailene teşekkür etmek için çağırdım' dedi."

"KULÜP TARİHİNE GEÇTİM, PROBLEM ADAM OLARAK DÖNDÜM"

"Ayrılık vakti geldiğinde stadın önünden geçerken maç oynanıyordu. Türkiye Milli Takımı'nın maçıydı. Oğlum Felipe, 'Bak baba. Senin maçın' dedi. Bu anda hep birlikte ağlamaya başladık. Bence bir kulüpte tarihe geçip, sonrasında o kulüpte problem yaratan adam olarak eve döndürülen tek futbolcu benim. Onlara beni istemedikleri her an kendileriyle oturup anlaşabileceğim mesajını verdim. İstedikleri kararı almaları için şans sağladım. Bu ayrılık arkadaşça olabilirdi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Aykut Kocaman İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (56)

MerhabaMobil-ANDROID:

alex, sen konuştukça dahada batıyorsun.. Susda adam sansınlar.

28
10
yanıtYanıtla
Vay bee:

Sonuç olarak büyük adam şu erdogan :)

28
7
yanıtYanıtla
sivasspor:

Pis simarik saygisız. Kafir melun.

21
13
yanıtYanıtla
GERÇEK:

saygısız ve nankörsün alex

19
13
yanıtYanıtla
DOĞRULAR:

Alex sen kimsin lan. . koca türkiyenin nin liderine karşı ayak ayak üstüne atıyorsun densiz!! topcuymuş başlarim lan senin topuna. .

17
15
yanıtYanıtla
KüRT:

TÜRKÍYE ye gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcu.Bôyle ayrilmamaliydi.

17
11
yanıtYanıtla
Siverekli 21:

Alex yilarca ekmek yedigin kulube ihanet ediyorsun en buyuk efendilik bence susmandir ki bundan sonra sussanda artik milet senin na mal oldugunu gosterdin

20
8
yanıtYanıtla
Mht:

Alex artık sana olan sempatim bitti sen tam bi futbool topuymuşsun sen kaliteli bir insan olsan girdiğin toplumun örf adet kurallarına uyardın suç senin deil sana değer verenin

15
12
yanıtYanıtla
FB LI:

bu kendini nerde goruyor havasini almak lazim hak ettiginden fazla deger verirsen boyle olur

14
11
yanıtYanıtla
antalyalı:

senin başkanınada senin o aykut kocamanınada 10 çeker sahte fenerli

yanıt4
yanıt2
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title