Haberler

Alevi Vakıflar Federasyonu: Ülkemiz Karanlık Bir Süreçten Geçiyor Provokasyonlara Gelmeyin

Darbe girişimi ile ilgili Alevi Vakıflar Federasyonu adına yazılı açıklama yapan Alevi Vakıflar Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut, "Darbelerin her türlüsüne karşıyız. Alevi kurumları olarak hep Demokrasiyi savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz.

Darbe girişimi ile ilgili Alevi Vakıflar Federasyonu adına yazılı açıklama yapan Alevi Vakıflar Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut, "Darbelerin her türlüsüne karşıyız. Alevi kurumları olarak hep Demokrasiyi savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz. Ülkemiz karanlık bir süreçten geçiyor. Halkımızı dikkatli olmaya, provokasyonlara gelmemeye, uyanık ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Ülkemizde hukukun üstünlüğünün sağlanmasını, biran evvel Demokratik ortamın oluşmasını temenni ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Laik Demokratik bir hukuk Devleti olmalıdır. Darbeler kimden gelirse gelsin her türlüsünü lanetliyor ve kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title