Haberler

Alevi Bektaşi Federasyonu, Öldürülen Dhkp-C'linin Cenazesi İçin Valilikle Görüştü

Bağcılar'da polis ekipleriyle girdiği çatışmada ölü ele geçirilen terör örgütü DHKP-C üyesi Günay Özarslan'ın cenazesi bugün Gazi Mahallesi'nde defnedilecek. Cenazenin defin işlemi sırasında güvenlik güçlerinin mahalleden çekilecekleri ifade edildi.

Günay Özarslan'ın defin işlemi için Türkiye Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Baki Düzgün ve beraberindeki grup bugün öğle saatlerinde İstanbul Valiliği'ne geldi. Vali yardımcıları ile görüşen grup, daha sonra basın açıklaması yaptı. Türkiye Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Baki Düzgün yaptığı açıklamada, "Vali yardımcıları ile yaptığımız görüşmede cenaze bugün saat 16.00'da kaldırılacak. Bütün halkımızın bu cenazeye katılımını bekliyoruz. Alevi inancına, Alevi adabına uygun bir şekilde cenazemizi kaldıracağız" dedi.

Öte yandan, Günay Özarslan'ın cenazesinin defin işlemi sırasında güvenlik güçlerinin mahalleden çekilecekleri ifade edildi.

Bağcılar'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir adrese operasyon düzenlediği sırada içeriden ateş açılmış, çıkan çatışmanın ardından DHKP-C üyesi Günay Özarslan ölü ele geçirilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

A. Nesin:

devlet acilen krematoryum inşa etsin ki bu pislikleri toprağa gömüp kirletmektense takalım tozlarını da küba ve kuzey korede ki nehirlere atalım onların istedikleri devrim bu ülkelerde var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title