Haberler

Alev Alan Araçta Yanarak Öldü

Amasya'da meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobilde sıkışan sürücü yanarak öldü, yanındaki kadın ağır yaralandı.

Amasya'da meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobilde sıkışan sürücü yanarak öldü, yanındaki kadın ağır yaralandı.

Olay bugün Kapıkaya Mevkii'nde meydana geldi. Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık görevlisi 25 yaşındaki Şenol Mehmet Gül'ün yönetimindeki 19 KZ 986 plakalı otomobil Çorum yönünden Amasya yönüne giderken virajı alamayarak istinat duvarına çarptı. Kazada sonrası alev topuna dönen otomobilde sıkışan sürücü yanarak öldü.

Otomobilde bulunan ve Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olan 22 yaşındaki Sıla Korkmaz ise, çevrede bulunanlar tarafından yanan aracın içerisinden çıkartıldı. Ağır yaralanan Korkmaz kaza yerine sevk edilen ambulans ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil Amasya Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürdü. Gül'ün cesedi olay yerinde yapılan inceleme ardından otopsi yapılmak üzere Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gül Kapıkaya Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title