Haberler

Alemdar Caddesi Haftaya Asfaltlanıyor

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İSU tarafından yağmur suyu kolektör çalışması yapılan Alemdar Caddesinde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İSU tarafından yağmur suyu kolektör çalışması yapılan Alemdar Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Doğan, "Bu bölgenin önemli sorunlarından biri yapılan çalışma ile sona eriyor. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir karar alarak çok hızlı bir şekilde çalışma başlattık. Yaklaşık bir ay gibi kısa süre içinde çalışmayı tamamladık. Altyapıyı bitirip okullar açılmadan önce üstyapıyı da biran önce bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta başında asfalt ve kaldırım çalışmasını başlatarak bir aksilik olmazsa kısa süre içinde de bu çalışmayı tamamlayacağız. Sadece bu bölgeyi değil diğer yerleri de yağmur sularının etkisinden kurtarmamız gerekiyordu. Yukarı semtlerden gelen yağmur suları bölgede olumsuzluklara neden oluyordu. Yapılan çalışma ile olumsuzlukların da önüne geçilmiş olacak. 10 yıl öncesine kadar çok daha rahat bir ortamdayız. Eskiden nerdeyse kayıkla sandalla gezilecek dönemler vardı. Artık bunlar hep geride kaldı. Bundan sonra böyle manzaralar asla olmayacak. Sadece bu bölgeye yarım trilyona yakın para harcandı. Çalışmada emeği geçenlere ve sabırlarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Başkan Doğan'ın bölgedeki incelemeleri sırasında Hacıhızır Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılıç da hazır bulundu. Kılıç, yapılan çalışma için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kılıç Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title