Haberler

    Aldridge'in 37 Sayısı Trail Blazers'ın Clippers'a Yenilmesini Önleyemedi

    NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Los Angeles Clippers, Portland Trail Blazers'ı 100-94 mağlup etti.

    Batı Konferansının iddialı iki ekibinin karşı karşıya geldiği karşılaşmada Los Angeles Clippers, Portland Trail Blazers'ı 100-94 mağlup etmeyi başardı.

    Her iki takımın da maç boyunca toplam sekiz kişilik bir rotasyon ile oynadığı maçta, denk ve çekişmeli bir mücadele vardı. Trail Blazers'ta uzun forvet pozisyonunda oynayan LaMarcus Aldridge, Clippers'tan Blake Griffin'e üstünlüğünü koysa da, maçta son gülen Los Angeles ekibi oldu.

    Clippers'ta günün en etkili isimleri 21 sayı 10 asist ile Chris Paul ve 17 sayı 18 ribaund ile DeAndre Jordan oldu. Yedekten gelen Jamal Crawford 25, Aldridge karşısında zorlanan Griffin de 20'de 7 saha içi isabeti ile 18 sayı kaydetti.

    Mağlup takım Trail Blazers'ta ise en etkili isim 28'de 14 saha içi isabeti ve 9'da 9 serbest atış isabeti ile LaMarcus Aldridge oldu. Aldridge maçı 37 sayı 12 ribaund ile tamamladı. Lillard 15 sayı, Kaman da 15 sayı 11 ribaundla oynasa da Portland ekibi galibiyeti elde edemedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Portland Trail Blazers Los Angeles Clippers Blake Griffin Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title