Haberler

Aldırmaz, "Spor Parkı Nefes Alacağımız Bir Yer Oldu"

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’nde 35 dönüm alan üzerine inşa edilen, kentin ilk Spor Parkını eşofmanlarıyla gezen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Adanalılarla sohbet etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde 35 dönüm alan üzerine inşa edilen, kentin ilk Spor Parkını eşofmanlarıyla gezen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Adanalılarla sohbet etti. Adana Büyükşehir Belediye Bandosu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Halk Müziği Grubu'nun güzel parçalarla eşlik ettiği günde, Zihni Aldırmaz Halk Oyunları Ekibiyle birlikte halay çekti, dans etti.

Halkın son derece memnun olduğu ve yararlandığı Spor Parkı'na, uluslararası boks hakemliği yaptığı dönemlerinde giydiği ay yıldızlı eşofmanıyla gelen Zihni Aldırmaz Adanalıları bilgilendirdi. Zihni Aldırmaz, "Spor Parkımız 35 dönümlük alan üzerine kurulu. Buz pateni, kaykay alanı, spor salonu var. Tesislerin tamamı henüz hizmete girmedi fakat en kısa sürede Adanalıların hizmetine sunulacak. Tartan pistte yürüyüş ve koşu yapılabiliyor. Çocuklar için oyun alanı mevcut. Kafeteryaların faaliyetlerini yeni belediye yönetimi düzenlesin, yanlış anlaşılmalar yaşanmasın diye erteledik. Burası nefes alacağımız bir yer oldu. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

35 dönüm arazi üzerine inşaa edilen spor parkı tam kapasite hizmete geçtiğinde buz pateni pisti, fitness alanları, çocuk oyun alanları, 6 basketbol sahası, 4 tenis kortu, skate park, tartan yürüyüş parkurları, spor salonu ve 10 bin metrekare yeşil alanıyla Adana'da bir ilk olacak.

Büyük oranda hizmete açılan spor parkının kısa bir sürede tamamlanması ve tam kapasite hizmete geçmesi bekleniyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, spor parkının şimdiden önemli bir eksiğe cevap verdiğini belirterek, bir ilki gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşadıklarını söyledi.

Spor parkının sadece bulunduğu bölgeye değil tüm Adana'ya hizmet vereceğini belirten Zihni Aldırmaz, "Yaptığımız tesis Adana'da bir ilk ve örnek teşkil ediyor. Ayrıntılar da tamamlanınca herşeyiyle mükemmel bir tesis olacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

zihni aldırmaz çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title