Haberler

Aldemir: "Kendimi Profesör Gibi Hissetmiyorum"

Güncelleme:

ADÜ rektörlüğü için aday olan Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kendisini profesör gibi hissetmediğini söyledi.

Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) rektörlüğü için aday olan Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kendisini profesör gibi hissetmediğini belirtti.

ADÜ'nün Aydın'ın geneliyle bağlantı kurması gerektiğini belirten Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Devir ekonomi devri. ADÜ'yü cazibe merkezi yapmak istiyoruz.ADÜ ile birlikte Aydın'ı da sıçratmak istiyoruz. Kent merkezi ile birlikte fakültelerin ve meslek yüksek okullarının bulunduğu yerleri de ADÜ kalkındırmalı. Teknokent, teknopark ve agropark projeleri Aydın ekonomisine, sanayicisine, sanayisine katkısı olacak. ADÜ, dolayısıyla Aydın cazibe merkezi olacak. Aday olmadan önce, ailemle, yakın çevremle ve sanayici arkadaşlarımın fikirlerini aldım. AR-GE çalışmaları yapacağız. Makro büyüme sağlayacağız" diye konuştu.

Aydın'ın turizm, tarım, sanayi ve enerji kenti olduğunun altını çizen Aldemir, şunları söyledi: "Aydın için her şeyi yapmaya hazırız. Valilik, belediye ile birlikte hareket edeceğiz. Cennet gibi iklim koşullarına sahibiz. Aydın'ın bundan yararlanması gerek. Biz, en iyi niyetli adamın devletine ve milletine hizmet adam olduğuna inanıyoruz. Gerçek bilim adamlarıyla çalışacağız. Bilim adamı halktan kopamaz. Ben kendimi hiç kimseden üstün göremem. İnancımız da da böyle bir şeye yer yok. Kendimi profesör gibi hissetmiyorum" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title