Haberler

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Güncelleme:

Birlikte olduğunuz sevgiliniz ya da bir hayatı paylaştığınızı sandığınız eşiniz sizi aldatıyor mu? Peki nasıl anlayacaksınız? İşte yolları...

Eşiniz sizi aldatıyor mu? Peki nasıl anlayacaksınız? İşte yolları... Gündelik hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir. Alışkanlığı olmadığı halde sık sık hediyeler alır. Olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir. Sizinle bahaneler yaratarak daha az konuşmaya ve daha az vakit geçirmeye başlar.

ZEVKLERİ DEĞİŞİR

Sık sık kabuslar geçirir ve tanımadığınız kişilerin ismini sayıklar. Sinema ve müzik gibi alanlarda zevkleri değişebilir.

SİZİ BAŞKALARIYLA KIYASLAR

Kendisine daha çok vakit ayırır ve daha fazla bakımlı olmaya başlar. Sizi başkalarıyla kıyaslar.

ELEŞTİRİYİ LABUL ETMEZ

Bu sizin artık tek olmadığınızın göstergesi olabilir. Kendisiyle ilgili hiçbir eleştiriyi kabul etmez.

ŞİFRE KOYMAYA BAŞLAR

Bilgisayarına ve telefonuna şifre koymaya başlar. ''Seni seviyorum'' demeyi bırakır.

Yaptığınız sürprizler karşısında mutlu olmaz. Bu içindeki suçluluk duygusundan kaynaklanır. Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını eskisi gibi yerine getirmemeye başlar. Nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz. Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.

EVLİLİKTEN BAHSETMEZ

Arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar. Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar. Evlilik, ev alma gibi gelecek hakkındaki planları konuşmamaya başlar.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

gümüshane:

ben anne olmak icin evlendim.yoksa merakli degildim elin oglunun kokmus coraplarini yikamaya.cevremden arkadaslarimdan gördügüm kadariyla evliligin berbat bir müessese oldugunu biliyordum.bizde öyle gavurlar gibi nikahsiz cocuk dünyaya getirilmedigi icin mecburdum anne olmak icin evlenmeye.yoksa ask mesk onlar fasa fiso.ask evliligi yaptik diyenlerde anliyorlar üc gün sonra anyayi konyayi

21
26
yanıtYanıtla
gül:

bazi erkekler aldatilmayi hakediyor

23
4
yanıtYanıtla
KürtoğluMobil-IOS:

La benim karı beni aldatıyor gidip vuruçam

11
14
yanıtYanıtla
elif nur:

kadin yada erkek aldatmak yerine adam gibi konusup ayrilmalilar her ihanetin bir bedeli olmali tabiki olum degil ama hic birsey olmamis gibi yolada devam etmemek lazim

23
0
yanıtYanıtla
adam:

iyide eşinide çok seviyo sevgilisnide ne yapsın elif hanım varmı secenek nasıl sölenir ki bu

yanıt3
yanıt19
Sa:

Cok dogru ama yemiyo bazisinda iste gelcek soylicekte ayrilcak gormedim duymadim daha

yanıt1
yanıt0
Tek bayrak hainlere olum:

Herkesi aldatirsin ama Allah l asla oldunmu anlalsin garanti yuzdeyuz

19
1
yanıtYanıtla
İZZET:

GERÇEKTEN SEVEN BAKMAYA DOYAMAZ, SAÇINI OKŞAMAYA KIYAMAZ, HELE BİR TEBESSÜMÜ HER ŞEYE YETER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
2
yanıtYanıtla
hollanda0645082120hakanMobil-ANDROID:

bana gelsinler.ben memnun ederim:)

0
10
yanıtYanıtla
meyve:

gerçekten bu gibi durumları ben yaşadın ve sonra ayrıldık.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title