Haberler

Aldatılan Kadının "Tazminat" İntikamı

Güncelleme:

Antalya'da 3 çocuk annesi Sevgi Aktay, eşinin ilişkisi olduğunu öne sürdüğü E.E.'ye açtığı 5 kuruşluk manevi tazminat davasını kazandı.

Antalyalı Sevgi Aktay, eşi Yakup Aktay'la ilişkisi olduğunu öne sürdüğü E.E.'ye açtığı 5 kuruşluk manevi tazminat davasını kazandı. 5 kuruşun Yakup Aktay ve E.E.'den müştereken alınarak, Sevgi Aktay'a ödenmesine karar verildi.

GÖRÜNTÜLERİ DELİL OLARAK SUNDU

3 çocuk annesi Sevgi Aktay, eşi Yakup Aktay'la ilişkisi olduğunu öne sürdüğü E.E. adlı kadın hakkında, geçen yıl 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı. Aktay, evli olduğunu bile bile kocasıyla ilişkiye giren E.E.'nin tazminatla cezalandırılmasına istedi. Aktay, ayrıca 11 ve 9 yaşındaki iki oğluna babalarının bir süre kullandıktan sonra verdiği tablet bilgisayarda eşi Yakup Aktay ile E.E.'nin cinsel ilişki sırasında çekilen görüntülerini de mahkemeye delil olarak sundu. E.E. ise Yakup Aktay'ın önce evli olduğunu bilmediğini, ardından boşanma aşamasında olduğunu öğrendiğini iddia etti.

İFADESİYLE SEVGİLİSİNİ YALANLADI

Yakup Aktay, dava görülürken mahkemeye sunduğu ifadesinde, sevgilisi E.E.'nin kendisinin evli olduğunu bilerek ilişkiye girdiğini belirterek, şöyle dedi: "Davalı E.E. benimleyken ve birlikteliğimiz süresince evli ve çocuklu olduğumu da bilmektedir. Beni bu şekilde kabul etmiştir. Ben hatalar yaptım. Bu nedenle tövbe ettim ve hacca gittim. Umreye gittim. Sevgilim E.E.'den ayrıldım. E.E. ile birlikte eşim Sevgi Aktay'ın benden ayrılması için onun hakkında sosyal paylaşım sitelerinde hakaret içeren yazılar yazdık. Canını çok yaktık. Amaç eşimden çabuk kurtulmak için canını acıtmaktı. Doğum gününde çocuklarıma verdiğim tablet bilgisayardaki görüntüleri nasıl gördüğünü bilmiyorum. Hangi baba çocuklarının o görüntüleri görmesini ister. Eşim Sevgi bu süreçte çok yıprandı. Davayı kabul ediyorum. Pişmanım. Eşim Sevgi Aktay'ın da beni affetmesini ve ailemle yeniden bir hayata başlamak istiyorum."

DAVAYI KAZANDI

Bugün görülen son duruşmaya Sevgi Aktay ile E.E. katılırken, Yakup Aktay katılmadı. Mahkeme hakimi Durmuş Çetin, gerekçeli kararın sonra yazılacağını belirterek, E.E. ve Yakup Aktay'ı 5 kuruş manevi tazminata mahkum ettiğini açıkladı.

ADALET YERİNİ BULDU

Sevgi Aktay'ın avukatı Ahmet Çevik, adaletin yerini bulduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Biz bu davayı açtıktan sonra Sevgi hanıma saldırılar devam etti. E.E., kendisine basın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı. Dün o dava reddedildi. Dava sürecinde karşılıklı birçok hakaret ve tehdit davası arka arkaya geldi. Ancak 2 ayrı davada E.E. adli para cezası aldı. Müvekkilim amacına ulaşmıştır. Bu manevi yönü ağır basan bir davaydı ve kazandık. Davamız 5 kuruşluk sembolik bir dava olabilir, ancak manası çok büyüktür. Daha önce de söylediğim gibi aldatma, iki kişi tarafından gerçekleştirilen bir eylemdir. Kadınlar genellikle, Yargıtay içtihatlarını bilmedikleri için kocalarının yanı sıra, diğer kadına dava açılacağını bilmiyor. Yargıtay içtihatlarına göre, ilişki kurduğu erkeğin evli olduğunu bilen kadın sorumlu tutuluyor. Biz de davayı bu yönden açmıştık."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakup Aktay Sevgi Aktay Yargıtay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (55)

sems1stistegun_sems@outlook.com:

'5 kuruşluk değeriniz var benim gözümde de adaletin gözünde de' diyerekten yaftayı yapıştırmış... Helal olsun...

67
2
yanıtYanıtla
sahinsahin@gmail.com:

Rezil oldularmi ? :)) bence daha ün yapmislardir. Recebin hirsizligi yakalandida ne oldu rezilmi oldu yoksa vezirmi?

17
32
yanıtYanıtla
KAMİLfatihparmaklar@gmail.com:

TAM İSTEDİGİM HATUN NE ÇOK GÜZEL NE ÇOK ÇİRKİN SARIŞIN O KISA SAÇLARINI YATAKTA BABYFACE Bİ SERTLİK UU ETKİLENMEDİM DEGİL

3
39
yanıtYanıtla
afyonluafhdshhedq@hotmail.com:

iğrençsin sen ya.....

yanıt0
yanıt0
cesursuleymancinar_051@hotmail.de:

ŞEFTALİ SULANANA KADAR YALAYIP, KOBRAYI SALACAKSIN :) DELİ OLUR VALLAHİ

17
19
yanıtYanıtla
cemi.icli@hotmail.com:

Bu kari kocasini kesin aldatmistir.

3
33
yanıtYanıtla
O adamın Karısının Dedesinin Oğlunun Trnsss@h:

çok ayıp cem çok ayıp.

yanıt0
yanıt0
çılgın kovboykovboy@gmail.com:

annende babani kesin aldatmıştır hatta benimle bile aldatmıştır kesin

yanıt0
yanıt0
47bdpkerboran1990@hotmail.com:

altadmanın cezası olmalı mal varlığına el konulmalı 3 yıl hapıs olmalı bu tür insalar ılmasın

27
7
yanıtYanıtla
ihsanseedflight23@hotmail.com:

oha mal varlıgına mı el konulmalı cezası artırılmalıda sende saçmalamısın

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title