Haberler

Albimo Alanyaspor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Manisaspor'u 3-2 yenen Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Bu galibiyet ile ilk altının içinde olma şansımız var" dedi.

Kalpar, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçta galip geldiklerini söyledi. Kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maç yaptıklarını belirten Kalpar, "Kazanmak kolay değildi. Bunun bilinci içerisindeydik ve çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu" dedi.

Devreyi 1-0 galip bitirmenin avantajını ikinci yarıda nasıl değerlendireceklerini oyuncularıyla paylaştığını ifade eden Kalpar, ikinci golü yakaladıktan sonra çok basit bir gol yediklerini kaydederek şöyle konuştu:

"Bizim gibi takımın böylesine bir gol yemesi doğru değil ama sonra 3-1'i yakaladık. Güzel bir gol oldu. Ataklar iyiydi. Ancak 3-1'den sonra basit bir gol daha yedik ve maç 3-2 oldu. Tabi galibiyeti korumak için daha çok mücadele gerekiyordu. Son 4-5 dakikayı bu şekilde geçirdik."

Kendileri açısından bu maçın Antep maçından çok daha önemli ve değerli olduğunun altını çizen Kalpar, alınacak 3 puanın ligin neresinde olmaları gerektiği düşüncesini ortaya koyacağını kaydetti.

27 puana ulaştıklarını kaydeden Kalpar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu galibiyetle ilk altının içinde olma şansımız var. İyi başladık, inşallah bundan sonrada maçlarımız böyle gidecektir. Biz mücadele ettiğimizde kazanan takım oluruz. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyor ve kutluyorum. Böyle bir ağır sahada iyi mücadele ettiler ve arzu istek ve hırslarını sahaya iyi yansıttılar. Ancak bu kadar yapılırdı ve onu yaptılar. Alanya'ya hayırlı olsun."

Manisaspor

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise iyi oynadıkları dakikalarda gol yediklerini ifade etti. Alanyaspor maçında da bunun yaşandığını vurgulayan Mutlu, "İlk yarım saat orta sahada özellikle çok iyi pas yaptığımız zamanlarda kaptırdığımız bir top ile gol yedik. İyi oynadığımız dakikalarda bu yediğimiz golleri çıkarmak için risk alıyoruz. İkinci yarıya daha hücum ağırlıklı olsun diye çift santrafor dönerek başladık. Maçta gol de bulduk ama yetmedi" dedi.

Maçta oyuncularına kolay sarı kart gösterildiğini öne süren Mutlu, şöyle konuştu:

"Özellikle deplasmanlarda hocalarımız sarı kartları biraz erken çıkarttıklarında futbolcuların direnci kırılıyor. Yani mücadele gücünü elinden alıyor. Erken kartlarla mücadele gücümüz elimizden alındı ama oyunun sonuna kadar futbolcu arkadaşlarım mücadele etti. 90. dakikaya kadar hala skoru kovalamaya çalıştık ama kötü goller yedik. İnşallah ilerideki maçlarda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Dilaver Mutlu Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title