Haberler

Albimo Alanyaspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında yapacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleşen antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Beşe iki top kapma, teknik ve taktik çalışmanın yapıldığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana sakat olan Cemil dışında tüm futbolcular katıldı.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü ligin üst sıralarından kopmama anlamında önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Kayserispor maçında çok iyi oynadıklarını, iyi mücadele ettiklerini anlatan Altıparmak, "Belki de beraberliğe sevinemeyeceğimiz bir maçı kaybettik. Bu oldu, şu oldu bahanelerine sığınmıyoruz ama maçta net bir hakem hatası vardı. Yediğimiz ilk golde hakemin görüp de vermemesi bizim için çok kötüydü. Özellikle 2-3 haftadır bunlar bariz şekilde oluyor" dedi.

Kayserispor maçının sonuç bakımından kötü ama takımın eski kimliğini göstermesi anlamında çok önemli bir maç olduğunu ifade eden Altıparmak, maç 0-0 iken yakaladıkları net pozisyonları değerlendirebilmeleri halinde maçtan galibiyetle dönebileceklerini dile getirdi.

"Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız"

Altıparmak, Kayseripor maçını artık geride bıraktıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Her şeyimizle bu hafta oynayacağımız Adanaspor maçına hazırlanıyoruz. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Özellikle rakiplerimizin kazandığı bir hafta üst sıralardan kopmama ve alttakilerin de yaklaşmaması anlamında kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Takım olarak buna hazırız. Kazanacak kadromuz, oyuncumuz ve oyun düzenimiz var. İnşallah aynı şekilde çok çalışarak, rakibimizin de analizini iyi yaparak rakibimizi eli boş göndereceğiz."

Son üç hafta yaşanan mağlubiyetlerde sakatlık ve kart cezalısı oyuncuların çokluğundan yakınan Altıparmak, son üç dört haftadır devamlı eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.

Her hafta birkaç oyuncularının cezalı duruma düştüğünü ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Kayserispor maçı öncesinde Cemil sakatlanmıştı. Bu hafta da Ayite oynamıyor. Bu arada sakatlıkların iyileşmesi bizim için sevindirici. Oyuncularımızı daha fazla yoracağız. Gereksiz kart görmemeleri gerekiyor. 2-3 oyuncumuz sınırda. Elimizdeki kadronun en iyisini sahaya çıkartacağız. Oyuncularımızın mücadelesiyle 3 puanı almak istiyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Kayserispor Adanaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title