Haberler

Albayrak'tan Galatasaray Taraftarına Çağrı

Güncelleme:

Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Ali Dürüst, önceliklerinin mayıs ayında yapılacak seçim olmadığını ve ilk hedeflerinin takımı şampiyon yapmak olduğunu söylediler.

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Yeni gelecek yönetimin de Galatasaray'a hizmet edeceğini belirten Albayrak, "Bizim şu anda önceliğimiz takımın şampiyon olması. Yönetimimizin hedefi 4. yıldız. Seçime daha çok zaman var. Bizim birinci hedefimiz seçim değil, takımın şampiyonluğu. Takım şampiyon olursa 15 milyon Euro Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası, puan almasak bile 8 milyon Euro daha gelecek. Puanlar alırsanız Galatasaray için 80 trilyon civarı para ediyor. Biz bunların hesabını ediyoruz. Bir göğüs reklamını 4 milyon Euro ya da Dolara verirken ayak bastı parası olarak 15 milyon Euro almak müthiş bir para. Geçen senelerde böyle değildi. Yayın ihalesi yenilendi alan firma daha çok para verdi. Ülke takımları katıldığı zaman daha çok para alacak. Onun için bizim birinci hedefimiz gecemizi gündüzümüzü ayırmadan Florya" dedi.

"STADI TIKA BASA DOLDURALIM VE HERKES GÖRSÜN"

Albayrak, herkesin görüşüne saygı duyduklarını ifade ederek, "Bize kongre üyeleri oy verirken takıma hizmet için, başarı için oy verdiler. Onun için bizim birinci hedefimiz Galatasaray'ın şampiyon olması. Bunu bütün camianın böyle bilmesini istiyorum. Şampiyon olacağız ve 4. yıldızı takacağız. 9 maçımız kaldı. Birincisini bu hafta Karabükspor ile oynuyoruz. Maç gündüz olacak. Taraftarlarımıza bir rekor kıralım diyorum. Stadı tıka basa dolduralım ve herkes görsün" diye konuştu.

"HOCAMIZLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Milli takımlardan dönen oyuncuların antrenmanlara başladığını dile getiren Albayrak, "Karabükspor maçı hazırlıklarına başladık. Lig devam ediyor. İlk Karabükspor, ordan kupa maçında Manisaspor ve Trabzon. Bunun bilincinde ve ciddiyetindeyiz. 9 maçımız kaldı. Sabah hocamızla yaptığımız toplantıda da geniş geniş bunlara yer verdik. Dün de hocamızla konuşmuştuk. Milli takım dönüşü Burak'ın sakatlığı oldu ama şükürler olsun idmana çıktı" şeklinde konuştu.

ALİ DÜRÜST: "ÖNCELİĞİMİZ GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPMAK"

Önceliğinin seçim olmadığını belirten Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise, "Kaldı ki ben bugün de yönetici değilim. Bir yanlış anlama olmasın, ben zaten seçime girmedim. Dolayısıyla benim şu andaki önceliğim seçim değildir. Seçimin zaten mayısta olacağı zaten belliydi o da bir sürpriz değil. Ama şu anda benim ve hepimizin önceliği Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun dışında Galatasaray'ın başka işleri de var. O işleri hakkıyla götürmek önceliğim. Onun için şu an için seçime endeksli çalışmıyorum" açıklamasını yaptı.

"MİLLİ TAKIM BİZE İLERİSİ İÇİN UMUT VERDİ"

Dürüst, milli maç arasının olduğunu hatırlatarak, "Bu aralar esasında zordur. İyi milli maçlar yaşadık o da keyif vericiydi ama artık lige döndük. Dediğimiz gibi kaldığımız yerden devam edeceğiz. Artık her maç bir final, onun için hazırlanıyoruz.

Milli takım bize ilerisi için umut verdi. Önemli olan o mücadeleyi göstermeleri. Mücadeleyi gösterdikleri vakit de bütün Türk milleti de yanında olacak zaten" ifadelerini kullandı.

Albayrak ve Dürüst, baba olan Burak Yılmaz ve Dzemaili'yi de kutladılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Ali Dürüst Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (3)

ÖMER:

LA ALBAYRAKMISIN NESİN HER MAÇTA FENALAŞIP DÜŞÜYON GEBERECEN GİT EVİNEDE YAT ARTIK.

0
5
yanıtYanıtla
ccc:

SARAYA GIDIP YALAKALIK YAPMADAN ONCE dusunecektın kımse gelmez maca

0
4
yanıtYanıtla
furkan cakmakmobilWeb@haberler.com:

En buyuk cimbom yarin 55bin taraftar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title