Haberler

Albayrak: "Rakiplerimizin Sorunları Var"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, şampiyonluk yarışında rakiplerinin sorunlarının olduğunu belirterek, “Çözüm yolları arıyorlardır.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, şampiyonluk yarışında rakiplerinin sorunlarının olduğunu belirterek, "Çözüm yolları arıyorlardır. Şampiyonluğa çok zaman var. Ancak her maçı kazanıyor olmak takımın özgüvenini yukarıya alıyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak, "Milli takımlardan dönüşlerde bazen düşüşler oluyor. Sivasspor'u da tebrik ediyoruz. Yendiğimiz için çok mutluyuz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takımın içerisinde ve saha dışında iyi bir bütünleşme var. Lider olarak emin adımlarla gidiyoruz. İnşallah devamı gelecek" dedi.

"HAKEMLER İLE İLGİLİ KONUŞMUYORUZ"

Sivasspor cephesinin hakemin maçın kaderini belirlediği yönündeki iddialarının hatırlatılması üzerine Albayrak, "Biz sezon başından hakemler ile ilgili konuşmuyoruz. Ne lehimize, ne aleyhimize. Adaleti sağlayan hakemlerdir. Maçımızı oynuyoruz, hakemler yanlış yaptıysa gözlemciler gerekli tedbirleri alıyorlardır. Biz oyunumuza bakıyoruz. Bir an önce sahamıza dönmek için çalışıyoruz. Hakemler ile ilgili söylemler olabiliyor. Biz yönetim ve camia olarak hiçbir zaman konuşmamayı yeğliyoruz. Kazandığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

"RAKİPLERİMİZİN KENDİ SORUNLARI VAR"

"Şampiyonluk yarışında rakiplerin yaşadığı sorunların avantaj olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise Metin Albayrak, "Biz kendimize bakıyoruz. İyi bir birlikteliğimiz var. Sezon başından beri iyi bir arkadaş ortamı var. Şenol hocamız ile birlikte iyi bir kaynaşma yaptık. Bunun büyük bir etkeni var. Rakiplerimizin tabii ki kendi sorunları var. Onlarda çözüm yolları arıyorlardır. Ancak çok zaman var şampiyonluğa. Daha ilk yarı bitmedi. Bu 3 puanlık sistemde her an her şey olabilir. Onun için söylemek erken. Ancak her maçı kazanıyor olmak takımın özgüvenini yukarıya alıyor. Taraftarımız da aynı şekilde. Çok mutluyuz o yüzden" dedi.

"GALATASARAY DERBİSİ OLİMPİYAT STADI'NDA"

"Derbileri Başakşehir Stadyumu'nda oynamak istiyor musunuz?" sorusuna da Albayrak şu yanıtı verdi:

"Galatasaray maçı haricindeki iç saha maçlarını burada oynayacağız. Galatasaray derbisini Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız. İkinci yarı ne olur bilemiyoruz. Şimdiden onu söylemek biraz zor. İlk yarıdaki planlamamız bu çerçevede." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Albayrak Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title