Haberler

    Abdurrahim Albayrak: Hamza Hoca'dan Önce Herkes Gitmek İstiyordu

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak, "Hamza Hamzaoğlu gelene kadar bütün oyuncularımız gitmek istiyordu. Şimdi sakat futbolcularımız bile oynamak istiyor." dedi.

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Göreve geldiğimizde bütün oyuncular gitmek istiyordu" dedi.

    Eskişehirspor ile oynayacakları maç için bu kente gitmeden önce NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Albayrak maçla ilgili olarak, "İki takım da 9'ar puanlı. Eskişehir'le karşı karşıya geleceğiz. Geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a yenildik. O maç bizim için Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi kadroyla ilgili çok önemli bir sınavdı. Yine bir çok as futbolcumuzu götürmüyoruz. İyi bir maç olacağını ümit ediyorum" dedi.

    "BURAK'IN SAKATLIĞINDA ÇOK KORKTUM"

    Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili çok üzgün olduklarını kaydeden Albayrak, "Burak'ın oyuna girmesi ve sakatlanmasında ihmal kimde?" sorusunu "Burak şu anda bıraktığımız yerde. Yine bu maçta da oynamak isterdi. Allah'ıma şükürler olsun durumunda bir sıkıntı yok. Büyük bir depar attı. Zaten o ağrıyı hissetmeseydi gol yapardı. Hakkaten çok korktum. Önemli silahımız, yıldızımız, kardeşimiz. Kendisi MR'dayken, doktorlar bana gözün aydın dediler, odaya girilmezmiş ben mr odasına daldım. 'Hadi öpüyorum seni gözün aydın olsun" dedim. Allah korudu bizi, sadece bir sakatlık oldu" diye yanıtladı.

    "HAMZA HOCA'DAN ÖNCE HERKES GİTMEK İSTİYORDU"

    Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinin ardından takımdaki havanın değiştiğini vurgularken, "Hamza Hoca gelinceye kadar bütün oyuncular gitmek istiyordu. Şimdi sakat futbolcularımız bile oynamak istiyor. Bu da bizi mutlu ediyor. O heyecanı, ateşi yakaladık. Kimseyi suçlamaya gerek yoktur. Bir gün önceki akşam yapılan idmana Duygun Başkan da gelmişti. Başkan bize çok uğurlu geliyor. Burak, o akşam da 'oynamak istiyorum' diye geldi. Burak'ta bir problem yoktu. O oynama hırsı, arzuları bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

    "GÖREVE GELDİĞİM ZAMAN BRUMA'NIN MENAJERİ GİTMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ"

    Bruma'nın durumuna da açıklık getiren Albayrak, ""Göreve geldiğim zaman Bruma'nın menajerleri oyuncunun gitmek istediğini söylediler. Fatih Terim'den sonra şans bulamayacığı için mutsuz olduğunu söylediler. Şimdi Bruma'yı görüyorsunuz. Daha önce NTV Spor'a yaptığım açıklamada 'Bambaşka bir Snejder göreceksiniz' demiştim. Şimdi onu görüyorsunuz. Selçuk, Sabri inanılmaz performans sergiliyorlar. Hepsi inanılmaz oynuyorlar. Bir arkadaşımız hata yaptığı zaman diğer arkadaşları o eksiği kapatmak için savaşıyor. Biz, teknik heyet, oyuncular, yönetim, taraftar herkes mutlu" diye konuştu.

    "GÖKHAN'IN OYNAMASINI İSTİYORUM"

    Gökhan Zan'la ilgili daha önce yaptığı açıklamalara da açıklık getiren Albayrak şöyle devam etti, "Gökhan Zan, çok sevdiğim futbolculardan bir tanesi. Her dönem beraber çalıştık hiç bir problem çıkarmadı. Onu çok seviyorum. Gökhan da futbolu sevsin. İyi oynasın, başka bir kulübe de gider. Beni mahçup etsin. Hiç bir oyuncuyu kırar mıyım? Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Galatasaray'da veya başka bir takımda oynasın."

    "NE OYUNCU ALACAĞIZ NE DE SATACAĞIZ"

    Sneijder'deki değişiklikle ilgili de yorum yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, "Bir kere kendisini sevdiğimizi ve buranın kendisinin evi olduğunu ona anlattık. Sadece onunla değil diğer oyuncularla da yakından ilgilendik. Sneijder'le ilgilenen kulüplere onu satmak istemediğimizi söyledik. Başta Sneijder'i satma planımız yoktu. Şimdi de ne oyuncu alacağız ne de satacağız" ifadelerini kulalndı. Stoper transferiyle ilgili ise de Albayrak, "Düne kadar stoper arıyorduk. Şimdi bizden stoper istiyorlar. Mesela bizim Emre Can var. Kaç tane kulüp istiyor. Hocamız da onu çok seviyor. Stoper konusunda gelişmeler var. Eskiden biz stoper arıyorduk, artık bizden stoper istiyorlar" demekle yetindi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (12)

    baks bani:

    allahım beni affet tipe bakya

    3
    4
    yanıtYanıtla
    selma:

    len bu albayrak da yanar döner bir adam. sırf aysala yalklık olsun diye prandelliyi göndermicez diyordu. artık futbolcuların oynamadığını görünce göndermek zorunda kaldılar. ylaka albayrak

    4
    3
    yanıtYanıtla
    haki şenMobil-ANDROID:

    cinconun bu hafta bursa macı var bursanın kac oyuncusunun kafasını karıştırcaklar.(alamak istiyoruz diye).not:emek hirsizi burak Allah daha beter etsin seni

    1
    5
    yanıtYanıtla
    Mechul:

    AKSRAYA GÖTÜRÜDNYA İŞE YARAMIŞ OLABİLİR

    2
    3
    yanıtYanıtla
    AnadoluMobil-ANDROID:

    Burak hırsızı dönmez inşaallah bjk liyim böyle gördüm onu böyle dua ediyorum dürüst gorseydim dönsün diye dua ederdim

    2
    3
    yanıtYanıtla
    gsMobil-ANDROID:

    beşiktaş adı ile yazan, galatasarayın beşiktaşın bir şeyini aldığını zannetmem ama seni bi yerini acıttığı kesin. her galatasaray haberine aynı yorumu yapıyorsun.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    flowless victoryMobil-ANDROID:

    iki katini sana versin haki :)

    1
    3
    yanıtYanıtla
    gs:

    prandelli varken, oyuncularla prandelli arasında bir sorun yok, takımın morali çok yüksek diyordunuz. demekki yalanmış, şimdi doğru söyledğinizi nerden bilelim.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    ...:

    DOĞU KARADENİZİN İNSANINI SEVMEM. . . ÇOĞU 3 KAĞITÇIDIR. . . NOKTA

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ultraslan:

    gfb stoperden kimse gol atmasını beklemez

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title