Haberler

Albayrak: Bütçemiz Uygun Olursa Transfer Yapacağız

Güncelleme:

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bütçelerine uygun olması durumunda transfer yapacaklarını söyledi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bütçelerine uygun olması durumunda transfer yapacaklarını söyledi. Takımdan gidecek oyuncular hakkında bilgi veren Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinin takımı olumlu etkilediğini ifade etti. Albayrak ayrıca Muslera, Sneijder ve Pandev'i de kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

ALBAYRAK'TAN TRANSFER SİNYALİ

Radyospor'a konuşan Albayrak, "Stoper transferi şart değil. Hocamız, bir başka futbolcuyla doldurmayı planlıyor. Hakan Balta ve genç kardeşlerimiz var. Ama kulübümüzün şartları doğrultusunda olursa bir transfer yaparız. Büyük paralar verip transfer yapmayacağız. O büyük paraları futbolcularımıza veririz. Onları mutlu ederiz. Daha başarılı oluruz" dedi.

"VEYSEL'İ YARIM DÖNEM KİRALAMAK İSTİYORUZ"

Takımdan ayrılacak oyuncular hakkında bilgi veren Abdurrahim Albayrak, "Furkan'ı Karabükspor'a kiraladık. Asla satmayı düşünmüyoruz. Veysel Sarı'nın gidip yarım dönem bir başka kulüpte oynamasını istiyoruz. Kendisini isteyen bir kaç kulüp var. Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar'ı ise satmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"KİMSE AYRILMAK İSTEMİYOR"

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle takımda gözle görünür bir düzelme olduğunu aktaran Albayrak, "Hocamız gelmeden önce bir çok arkadaşımız kulüpten gitmek için başka kulüplerle görüştüler. O görüşmelerden bilgi sahibiyiz. Hamza hoca geldikten sonra ise hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmak istemiyor. Bu da bizim için çok sevindirici" dedi.

"MUSLERA, SNEIJDER VE PANDEV KALACAK"

4. yıldızı takmak ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediklerini belirten Albayrak, Muslera, Sneijder ve Pandev'i kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdurrahim Albayrak Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

kıl:

hamza kaleye abdurrahim ortsaha ali dürüst solaçık duygun yavsuat forvet

1
9
yanıtYanıtla
gossarlı:

stoper için mersin i. y. dan efe halil alınmalı. ileriye dönük iyi bir yatırım olur. genç (1990) fiziği yerinde, gözü pek.

3
1
yanıtYanıtla
FENERLI:

bos muqabileye imza attirsa abdulrahim PTT 1-ci liqden birisini alir 32 sinesimde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title