Haberler

    Albayrak: Pandev'in Gitmesi Çok Zor

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulüpteki transfer çalışmaları hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirten Albayrak, Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi. Galatasaray başkan yardımcısı, Yasin, Furkan ve Umut gündoğan'ın durumları konusunda da bilgi verdi.

    "İYİ PERFORMANS GÖSTERİRSE NİYE SATALIM"

    Son dönemde kadroya alınmayan Pandev hakkında konuşan Albayrak, "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Galatasaray'dan yüklü miktarda para alıyor. 1 maç oynasın bakalım. İyi performans gösterirse o zaman niye satalım. Pandev kumaşı ile olan bir futbolcu" dedi.

    "YASİN DE KİRALIK OLARAK GİDECEK"

    Yasin'in Prandelli döneminde bir takım görüşmeler yaptığının altını çizen başkan yardımcısı, "Hamza hocanın gelmesiyle bütün takımda bir istek oluştu. Futbolculara da hak vermek lazım. Onlar da şanslarını denemek istiyorlar. Keşke hepsi Galatasaray'da kalsa da faydalı olsa. Bazı arkadaşlarımızı asla bırakmak istemiyoruz ama başka kulüpler de oynama şansları olur da bize de ileride fayda sağlarlar. Sonuçta Galatasaray'da 11 kişi oynuyor. Göndereceğimiz oyuncular geri Galatasaray'a geleceklerdir. Yasin de kiralık olara gidecek" şeklinde konuştu.

    "KARABÜK, FURKAN'I SATIN ALMAK İSTİYOR"

    Umut ve Yasin'in kiralık olarak gideceğini söyleyen Albayrak, "Sadece Furkan, daha önce Karabük'ta başarılı performans gösterdiği için Karabük yönetimi satın almak istiyor. Biz de oyuncu ile anlaşırsanız olabilir dedik" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Galatasaray Karabük Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    TurkcemobilWeb@haberler.com:

    O takimda Sabri oldugu muddetce huzursuzluk devam edecek.Ayrimcilik oldugu muddetce basari beklemek cok zor

    7
    8
    yanıtYanıtla
    metehan:

    keriz a. ş, memleketin paralarını akıtın elin beş para etmez adamlarına, bu gs adam olmaz

    11
    2
    yanıtYanıtla
    ApoMobil-IOS:

    Bir futbolcunun kaderi bir macami bagladiniz adamrabat gibi oyuncunu oraya buraya gonderiyon

    12
    0
    yanıtYanıtla
    yyarenMobil-IOS:

    bu pandevle cemailinin alınmadı başlıbaşına saçmalıktı bence onları katlayacak futbolcular var

    12
    0
    yanıtYanıtla
    HAK YOLU İSLAM:

    BEŞİKTAŞ 5 ATAR İNŞALLAH GSLIYIM AMA BU YÖNETİCİLERİ GÖRÜNCE GS HER MAÇ 4 YESİN İSTİYORUM PARA HAK ETMEYEN OYUNCULARA DÜNYA KADAR PARA VERİLİYOR HELAL OLSUN FİKRET ORMANI BEŞİKTAŞI ADAM YAPTI İSTEYEN OYUNCU HAK EDENE PARA VERİYOR ETMEYEN GİDİYOR. BU SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ İNŞALLAH

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title