Haberler

Alaşehirli Kızlardan Örnek Davranış

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşları 13 ile 15 arasında değişen 4 kız öğrenci zabıtadan aldıkları bilgiler doğrultusunda sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımını üstlenerek örnek bir davranışa imza attılar.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşları 13 ile 15 arasında değişen 4 kız öğrenci zabıtadan aldıkları bilgiler doğrultusunda sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımını üstlenerek örnek bir davranışa imza attılar.

Alaşehirli 4 kız öğrenci Alaşehir Belediyesine başvurarak örnek bir davranış sergilediler. Alaşehirli 4 kız öğrenci aldıkları bilgiler doğrultusunda sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımını üstlenecek. Alaşehir Ortaokulunda öğrenim gören, Ayşe Şimal Yılmaz, Sezginur Üren, Aleyna Üren ve İremsu Yenikent isimli hayvansever çocuklar zabıta personelinden hayvanların durumları ve barınak hakkında bilgiler aldı.

Zabıta personelinden aldıkları bilgiler doğrultusunda sokak hayvanlarının beslenme ve bakımını üstlenecek olan hayvansever kızlar, zabıta tarafından Alaşehir'de hayvan hakları koruma adına çalışmalar yürüten Burcu Tağ isimli hayvansever vatandaşa yönlendirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title