Haberler

Alaşehir Zabıtasından Tüpgaz Satıcılarına Denetim

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren tüpgaz bayilerine denetim gerçekleştirdi.

Alaşehir zabıtası, halkın huzur ve güvenliğini tehlikeye atan gelişigüzel LPG satışı yapan bayilere karşı tedbirlerini arttırdı. Kavaklıdere mahallesinde başlayan kontrollerde zabıta ekipleri, tüp satış noktalarında gerekli evrakları inceledi. Konuyla ilgili bilgi veren Alaşehir Belediyesi, Zabıta Müdürü Erol Kacar, "Teknik anlamda LGP olarak adlandırılan ve halk arasında ise tüpgaz olarak bilinen ürünlerin satıldığı noktalarda denetimlerimiz sürüyor. Denetimlerimiz esnasında söz konusu olan bu ürünlerin satışı için zaruri olan bayilik sözleşmesi ile dağıtıcı belgesinin muhakkak temin edilmesi yönünde kararlı ve ciddi adımlar atıyoruz. Maksadımız hem tüm esnafımızın haklarını korumak hem de vatandaşımıza en iyi ve en güvenilir şekilde hizmetin kesintisiz teminine olanak sağlamaktır." dedi.

Esnafın çoğunluğunun gerekli duyarlılığı gösterdiğini aktaran Kaçar, çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kavaklıdere Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title