Haberler

Alaşehir ve Sarıgöl de "2.dikkat-Hafıza ve Zeka Turnuvası" Ödül Töreni Yapıldı

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Çınar Akademi‘nin organizasyonunda gerçekleşen “2.Dikkat, Konsantrasyon, Hafıza ve Zeka turnuvası sonuçlandı.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Çınar Akademi'nin organizasyonunda gerçekleşen "2.Dikkat, Konsantrasyon, Hafıza ve Zeka turnuvası sonuçlandı. Turnuvaya Sarıgöl ve Alaşehir'de ki İlkokul 1.-2.-3.-4. Sınıflar ve ortaokul 5.-6.-7.-8. sınıflar dan 100 öğrenci katılarak mücadele etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda yapılan sertifika ve madalya törenine aileler çok yoğun ilgi gösterdiler. Tören öncesinde Eğitim Danışmanı Muammer Sarıkurt Öğrenci velilerine "Dikkat, Konsantrasyon, odaklanma ve Farkındalık" ile eğitimde başarının nasıl yakalanacağını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mustafa Seyhan son anda Soma faciası nedeniyle törene katılamadı, odayı temsilen, Meclis Başkanı Haldun Uyar, Hüseyin Öztürk, Sadık Doğrusöz ve Rukiye Kocataş öğrencilerin sertifika ve madalyalarını verdiler.Çınar Akademi Eğitim Danışmanı ve Öğrenci koçu Muammer Sarıkurt yaptığı açıklamada; "Turnuvada sınıf seviyelerine göre dikkat, yoğunlaşma, hafıza ve zeka seviyeleri ile ilgili 10 soru sorularak 30 dakika süre verildi. Öğrencilerimiz bu süre içinde istedikleri sorulardan başlayarak testi cevaplamaya çalıştılar. Her sınıf düzeyi kendi içinde değerlendirildi. Turnuvaya 1. Sınıf 17 öğrenci, 2. Sınıf 26 öğrenci, 3. Sınıf 16 öğrenci, 4. Sınıf 15 öğrenci, 5-6-7-8 sınıf 36 öğrenci katıldı." dedi.

Meclis Başkanı Haldun Uyar da yaptığı konuşmada; "Alaşehir Ticaret ve Sanayi odası olarak eğitimin gelişmesi ve kalitesinin yükselmesi adına yapılan bu tür çalışmaları sürekli destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Siz velilerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu etmekte ve doğru bir iş yaptığımızı göstermektedir. Çınar Akademi ile birlikte 2. Sini düzenlediğimiz bu turnuvanın Alaşehir ve Sarıgöl de daha çok çocuğa ulaşmasını diliyorum. Turnuva ve ödül töreninde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Turnuvaya katılan öğrenciler ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği madalya törenine yoğun ilgi oldu. Bazı veliler tören sonuna kadar ayakta beklediler. Çocuklar sertifika ve madalyalarını alırken çok mutlu oldular. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title