Haberler

Alaşehir'in Parklarına Yeni Nesil Oyun Grubu

Alaşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çocuk parklarına yeni nesil oyun grubu kuruldu.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye yeni park ve çocuk oyun grupları kazandırmaya devam ederken, ilçeye yeni bağlanan mahallelerin de öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Kurtuluş ve İstasyon mahallerine kurulan oyun grupları herkesin beğenisini kazandı. Klasik parkların yerine fonksiyonel ve bölge insanına en güzel şekilde hizmet verecek çalışmalara imza atan Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan çocuk oyun parklarının yeni nesil modern oyun grupları ile donatılıp, zeminlerinin ise kauçuk malzeme yerleştirme çalışmalarıyla daha güvenli hale getirildiğini söyledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Alaşehir'de çocuk oyun grubu olmayan parkları yeni dönemde modern oyun gruplarıyla donatırken, bu parklardan istifade eden yetişkinlerini de unutmadıklarını belirterek, "Çocuklarını oynamaları için parklara getiren ebeveynlerinin sportif faaliyetlerden istifade etmeleri için uygun alanlara spor aletleri yerleştirmeye başladık" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title