Haberler

Alaşehir Gençlik Merkezi Yükseliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün daha önce gerçekleştirdiği ilçe ziyaretinde sözünü verdiği ve geçtiğimiz ay temeli atılan Alaşehir Gençlik Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediyesi işbirliği ile Alaşehirli gençler için hayata geçirilen gençlik merkezinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesinin hedeflendiğini dile getirdi.

Manisa İl genelinde gençlere yönelik projeleriyle adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Gençlik Merkezi'nin de inşaatına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen törenle temeli atılan Gençlik Merkezi yükselmeye başladı. Alaşehirli gençler için Alaşehir Belediyesi işbirliği ile çok önemli bir projenin hayata geçirildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaklaşık 4 milyon lira bedelle ihalesi yapılan Gençlik Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin önemli bir eksiğinin ortadan kaldırılacağını söyledi.

İlçeye daha önce gerçekleştirdiği ziyarette Gençlik Merkezi sözü verdiğini hatırlatan Başkan Ergün, "Alaşehirli gençlerimize verdiğimiz sözü tutuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerin yerini alacak evlatlarımıza sahip çıkmak duygusuyla çalışarak, onların bu ülkenin geleceğini, Cumhuriyetimizi korumaları için ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaları için bu tür eğitim merkezlerini hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Alaşehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title