Haberler

Alaşehir Emniyet Müdürlüğü'ne Dört Yeni Hizmet Aracı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, yardımseverlerden toplanan paralarla alınan 4 yeni emniyet hizmet aracı, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, yardımseverlerden toplanan paralarla alınan 4 yeni emniyet hizmet aracı, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Alaşehir Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği tarafından organize edilen ve ilçedeki yardımseverlerin katkılarıyla alınan 4 emniyet aracının teslim için tören düzenlendi. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törene, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mustafa Arı, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Gebeş, yardımseverler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'un yıllık izinde olması nedeniyle yerine vekalet eden Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı, törende yaptığı konuşmada, derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti. Kabakçı, "Halkımızın huzuru için 7 gün 24 saat görev yapmaktayız. Bu doğrultuda hizmet binalarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi, araç, gereç ve donanımının modernleştirilmesi bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Bu anlamda Alaşehir Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği bizlere destek olmak amacıyla,başlattığı yardımlarla, Alaşehirli yardımseverlerin destekleriyle müdürlüğümüze dört adet hizmet aracı takviyesi yapmışlardır" dedi.

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin de, katkısı olan herkese teşekkür ederek, "Güvenliğimiz için yardımseverlerin desteklerine de ihtiyacımız vardır. Almak çok kolay, vermek çok zordur. İşte bu zor olanı yapan Alaşehirli yardımseverlerimize teşekkür ederim. Vermek dünyada en büyük erdemliktir. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için, sizler bu tür bir etkinlikte bulunarak, emniyet ekiplerine büyük destek sağladınız. Hizmet araçlarının alımına destek veren sivil toplum örgütleri ve özel şirketlere teşekkür ediyorum, sizler bu yardımlarınızla aynı zamanda diğer şirket ve vatandaşlarımıza örnek olarak, onları da teşvik ettiniz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonrasında kesilen kurdelenin ardından dört yeni araç, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Araçların ilk sürüşünü ise, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin yaptı. Törende, yardımda bulunan kişilere de teşekkür belgesi verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Alıcı Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title