Haberler

Alaşehir'de Cengiz Ergün Coşkusu

Güncelleme:

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesinde çarşı ve Pazar ziyareti yaptı.

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesinde çarşı ve Pazar ziyareti yaptı. Gittiği her yerde vatandaşların büyüm ilgisi ile karşılanan Ergün, Alaşehirliler tarafından pankartlar, çiçekler ve konfetilerle ağırlandı. Gösterilen ilgi nedeniyle Alaşehirlilere teşekkür eden Ergün, Manisa merkezindeki değişimin Alaşehir'de de devam edeceğini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Alaşehir ilçesini ziyaret eden MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe gezisini MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı ziyaretiyle başlattı. Eşi Şeyda Ergün ile birlikte partililerle bir araya gelen Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Alaşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte ilçe pazarını gezen Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek el sıkıştı, esnafa hayırlı işler diledi. Pazaryeri girişinde 'hoş geldin' pankartıyla karşılanan Ergün ve Karaçoban, bu güzel jest nedeniyle pazarcı esnaflarına teşekkür etti.

Ergün'e nazar tütsüsü

İlçe pazarındaki tüm esnafları tek tek gezen ve hayırlı işler dileyen Ergün, esnafların ve vatandaşların çeşitli sürprizleriyle de karşılaştı. Bir esnaf Ergün ve Karaçoban için tütsü yaktı, her iki aday için de nazarların uzak durması temennisinde bulundu. Bazı esnaflar da Ergün ve Karaçoban'ı konfeti patlatarak karşıladı. Oldukça keyifli gerçekleşen Pazar ziyaretinin ardından Ergün ve Karaçoban, esnaf gezisine devam etti.

Alaşehir eski Başkanı Kadir Daş'a vefa

Gün boyunca Alaşehir merkezinde Pazar ve esnaf ziyareti yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Daş'ı unutmadı. Daş'ı ilçedeki bürosunda ziyaret eden Ergün ve Karaçoban, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Partiye herhangi bir kırgınlığının olmadığını belirten Daş, Ergün ve Karaçoban'a başarı dileklerini iletti. Ziyaret, Daş'ın bürosu önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Karaçoban Alaşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title