Haberler

Alaşehir'de Camilerin Temizliği İçin Ekip Kuruldu

Alaşehir Belediyesi, ilçe merkez ve çevre mahallelerde bulunan toplam 140 caminin temizliğini sağlıyor.

Alaşehir Belediyesi, ilçe merkez ve çevre mahallelerde bulunan toplam 140 caminin temizliğini sağlıyor. Alaşehir genelinde bulunan 140 caminin temizlik çalışma programında tamamının temizlik çalışmaları periyodik olarak devam edecek. Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan camileri temizleme ve mikroplara karşı koruma çalışmaları aralıksız olarak devam edecek.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İslam dininde temizliğin çok büyük bir öneme sahip olduğunu ve camilerin, mescitlerin temizliğinin temiz olması gerektiğinin ayet ve hadislerde ifade edildiğini söyledi. Bu düşünceden hareketle halkın daha temiz ve hijyen camilerde ibadet edebilmelerine yönelik çalışma başlattıklarını belirten, Karaçoban, "Allahın evi olan camilerimiz zaman içersinde, hava şartları ve kullanıma bağlı olarak temizliğe ihtiyaç duymaktadır. Gelen talep ve istekleri en hızlı ve en etkili şekilde çözmekteyiz. İlçemizde 140 adet cami var. Camilerin temizliğine başladık. Bunun için bir ekip kurduk,bu ekip bundan sonra camilerin temizliğine rutin olarak devam edecek ve eksikliklerini tamamlayacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Alaşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title