Haberler

Alaşehir'de Ağaçlar Budanıyor

Alaşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin sokaklarında ağaç budama çalışmaları devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin sokaklarında ağaç budama çalışmaları devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin 87 mahallesine birden sezon gereği aynı anda çalışmalara başladı. Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye Özdoğan, "Yaklaşan kış sezonu nedeni ile ilçemize bağlı park ve bahçelerin kavşak ve çift şeritli yolların ortasındaki refüjlerinde kışlık bitkilerin dikilmesi, biçilmesi ve mevcut ağaçların budamaları konularında çalışmalarına başlanıldı" dedi.

KEMALİYE MAHALLESİNİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Kemaliye Mahallesinde elektrik kesintisine sebep olan ve vatandaşlar için tehlike unsuru oluşturan dut ağaçlarının TEDAŞ ve Belediye işbirliği ile elektrik kesintisi yapılarak budama işlemi ise devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye Özdoğan, "İlçemizin yeni Mahallelerinden olan Kemaliye Mahallesi muhtarımızın talebi üzerine mahallemiz içinde bulunan yüksek gerilim hattının da bulunduğu güzergahlarda vatandaşlarımızın içme ve sulama sularının pompalarında kullanılan gerilim hatlarına yollarda bulunan dut, zeytin ve çam ağaçlarının dallarının uzaması nedeni ile sıklıkla elektrik kesintileri yaşandığı yönünde gelen talep doğrultusunda mahallemizin ağaçlarında budamaları başlattık" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemaliye Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title