Haberler

Alaşehir Belediye Başkanı Karaçoban'dan Gürsu Mahallesi'ne Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Gürsu Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a mahalle ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu eşlik etti. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Karaçoban, "Büyükşehir uygulamaları neticesinde ilçemize bağlı birer mahalle haline gelen eski belde ve köylerimizi sık sık ziyaret ederek, buralarda ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sıkıntıların çözümü ve taleplerin alınması noktasında bu ziyaretlerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımızın şekillendirilmesinde ve planlanmasında bu görüşmelerin, hemşerilerimizin fikirlerinin önemli payı var. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri içtenlikle, samimiyetle karşılayan tüm muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Alıcı Karaçoban Alaşehir Gürsu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title