Haberler

Alaplı'da Köy Sayısı 51 Oldu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı Köyünde ayrılan Çamcılar Mahallesinin Köy statüsüne alındığı belirtildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı Köyünde ayrılan Çamcılar Mahallesinin Köy statüsüne alındığı belirtildi.

Alaplı Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Recep Tufan, Hasanlı köyünden ayrılarak müstakil köy olmak için yapılan çalışmalar yapılan Çamcılar Mahallesinin Alaplı'nın 51. Köyü olduğunu söyledi. Çamcılar Köyü'nün köy statüsüne alınması için 2 defa müracaatta bulunduğunu ancak olumsuz sonuçlandığını belirten Tufan, "Alaplı ilçesinin en geniş alana ve nüfusa sahip olan Hasanlı köyünden ayrılarak müstakil köy olan Çamcılar için geçmişte 2 defa yapılan müracaatlar olumsuz gelmişti. İl Genel Meclis Üyemiz Temel Uslu bize bu konuda müjdeyi verdi. Çamcıların Köy statüsüne alındığını duyurmamızı istedi. 60 yıldır özlemini çektiğimiz muhtarlık özlemi bu gün bitmiş oldu.

Bu süreçte bize destek veren TBMM eski Başkanı Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Köksal Toptan, başta olmak üzere Prof.Dr. Ercan Candan'a, Özcan Ulupınar'a, eski Valimiz Erol Ayyıldız'a, özellikle köyümüzün ayrılması ile ilgili müracaattan, bitimine kadar günlük takip eden Alaplı kaymakamımız Yıldıray Malğaç'a AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve il yönetim kurulu üyelerine,Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve İlçe yönetimine,İl genel meclis Başkan'ı Sayın ismail Terzi ve tüm il genel meclisi üyelirine,İl özel idare genel sekreteri ve tüm emeği geçen personellerine,Alaplı ilçe özel idare müdürü ve tüm personeline,Hasanlı Köyü Muhtarı Kemal Güney'a, tüm Çamcılar Köyü halkına,Çamcılar köyünün Hasanlı köyünden ayrılarak müstakil köy olma çalışmaları ile ilgili başından sonuna kadar yılmadan çalışan,mücadele veren tarihi bir çalışma sergileyen Ak Parti il genel meclisi üyesi Temel Uslu'ya şahsım derneğim ve Hasanlı Köyü adına teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tufan Zonguldak Ak Parti Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title