Haberler

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Başsağlıgı Mesajı

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Tekin, mesajında, İstanbul'da meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınadığını ve terörü lanetlediğini ifade ederek şöyle dedi:

"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında 41 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 239 vatandaşımızın da yaralanması, ülkemizi bir kez daha büyük bir acıya boğmuştur. Hain terör kirli yüzünü bir kez daha göstermiş, ocaklara ateş düşürmüştür. Milletçe yaşadığımız acıyı tarif etmek mümkün değildir. Ancak, bu acıyı milletimize yaşatanlar, birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek, kirli amaçlarına ulaşamayacaktır. Ülkemiz ve milletimiz güçlüdür; birbirine kenetlenerek acılarını saracak, korku ortamı oluşturmaya çalışanlara prim vermeyecektir. Hain terörü bir kez daha nefretle kınarken, terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Tekin Alaplı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title